ZA MUŠKARCE KOJI SU LJUBITELJI BRADE: Sve što vam je potrebno je OVAJ trimer - iskoristite AKCIJU!
Foto: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

ZA MUŠKARCE KOJI SU LJUBITELJI BRADE: Sve što vam je potrebno je OVAJ trimer - iskoristite AKCIJU!

Žena -

Iako je brada postala vrlo popularna među muškarcima, održavanje nije uvek jednostavno. Odlasci u salone mogu vam oduzeti i vreme i novac, a i nije lako pronaći nekog ko će vam pružiti željeni izgled brade. Ako ste od onih koji žele da im je brada uvek stilizovana i uredna, onda vam je potreban odgovarajući trimer - MicroTouch Solo Trimer za bradu! On je idealan izbor za sve one koji žele biti samostalni u brizi za svoj izgled!

Online kupovina
foto: Promo

Ovaj polu profesionalni aparat za brijanje brenda MicroTouch ima radnu voltažu AC 220 – 240, snagu 3 W, led svetlo, a baterija traje 45 minuta. Idealan je svakodnevnu upotrebu, tako da možete da ga koristite kada god vam je potrebno. Sa njim ćete lako urediti ivice i oblikovati bradu. Bezbedan je na svim tipovima kože i može se koristiti bez vode, sapuna ili pene za brijanje.

Online kupovina
foto: Promo

U paketu se, uz trimer, nalaze 3 nastavka ( 1 mm, 3 mm i 5 mm), ulje za podmazivanje i četkica za čišćenje. Iskoristite ovu sjajnu priliku i za samo 1.499 rsd naručite trimer i oslobodite se nedeljne obaveze odlaska kod brice i pitanja da li će krajnji rezultat biti kakav želite.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

* Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track