POZE ZA INTIMNE ODNOSE KOJE MUŠKARCI MASOVNO IZBEGAVAJU! Sve su priznali: Nikako im ne odgovara da to rade, a evo i zašto!
Foto: Shutterstock

ne prija im

POZE ZA INTIMNE ODNOSE KOJE MUŠKARCI MASOVNO IZBEGAVAJU! Sve su priznali: Nikako im ne odgovara da to rade, a evo i zašto!

Žena -

Svako ima svoje seksualne želje i svako preferira različite stvari ipak čini se da postoje neke stvari koje se ljudima univerzalno ne sviđaju. Evo koje poze u seksu muškarci nikako ne vole.

Seks
foto: Shutterstock

Kako se ispostavilo, oko 37% muškaraca nije čak ni probalo pozu u seksu koja im se ne sviđa. Nasuprot njima su muškarci koji su isprobali te poze i u kojima se nisu proslavili. U pitanju su stojeća poza i „kašika“.

Šta nije u redu sa stojećom pozom?

„Možda smo devojka i ja previše niski. Ne mogu da pronađem dobar ugao i moja partnerka ne može da ‘izbaci’ zadnjicu dovoljno.“

„Naše razlike u visine čine ovu pozu nemogućom.“

„Bilo mi je čudno, završio sam stojeći na prstima.“

Seks
foto: Shuttertock

Što se tiče „kašike“:

„U ovoj pozi mi je suviše bolno, jer mi je penis iskrivljen.“

„Osećaj je jednostavno čudan, kao da ne možete da se lepo pomerate i uživate u seksu.“

Najčešći razlog zbog kojeg muškarci ne vole neku pozu: jer je previše čudno u njoj.

Druge dve poze koje ne vole su: 69 i „obrnuta kaubojka“.

Na kraju, u anketi koja se bavila ovim pitanjem se takođe nalazilo i pitanje koja im je omiljena poza. Odgovor je naravno očekivan – „dogi“ poza je svima omiljena. Čak 38% muškaraca je reklo da im je to omiljena, dok je misionarska poza na drugom mestu.

Seks
foto: Shuttertock

Pa, kako da znate da vaš partner ne voli neku određenu pozu? Većina muškaraca, oko 51% je otvoreno razgovaralo o tome, dok je 49% ostalo suzdržano.

Muškarcima nije strano da isprobavaju i te poze koje ne vole, ali je seks definitivno mnogo zanimljiviji kada menjate poze i jednostavno se zabavljate, prenosi zenskimagazin.

Popričajte sa vašim partnerom koju pozu najviše voli, a koju ne i pokušajte da sve isprobate. Kao što smo već rekli – bitno je da se zabavite!

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track