KREATIVNA ČAROLIJA: Zašto je crtanje ključno za razvoj mašte i motoričkih sposobnosti kod dece?
Foto: Promo

KREATIVNA ČAROLIJA: Zašto je crtanje ključno za razvoj mašte i motoričkih sposobnosti kod dece?

Žena -

Online kupovina, Hangar.rs, Prometz, Svetleća tabla, Crtanje, Magic Pad, Tabla koja svetli, Crteži, Razonoda, Deca, Edukativna igračka, Kreativnost, Poklon.

Crtanje je divna aktivnost koja pruža mnoge benefite deci, a uz to je i zabavno. Crtanje može biti samostalna aktivnost koja podstiče dečju maštu i kreativnost, ali može biti i društvena aktivnost kada deca crtaju zajedno s prijateljima ili porodicom.

Da biste učinili crtanje još zabavnijim za decu, možete isprobati nekoliko ideja koje će učiniti da njihovi crteži svetle:

  • Fluorescentne boje: Upotrebite fluorescentne boje ili flomastere koji svetle u mraku. Deca će biti oduševljena efektom koji će njihovi crteži imati kada se ugase svetla.
  • Sjajni materijali: Koristite sjajni ili metalik papir, foliju ili druge materijale koji će dodati sjaj i teksturu crtežima vaše dece. Možete ih isecati i lepiti na crteže.
  • Svetleći markeri: Isprobajte svetleće markere koji svetle na papiru. Deca će biti oduševljena kada vide kako njihovi crteži izgledaju.
  • Fluorescentni nalepnice: Koristite fluorescentne nalepnice u različitim oblicima i bojama koje će deca moći da lepe na svoje crteže kako bi im dodali svetliji i zabavniji izgled.

Sve ove ideje će učiniti da crtanje bude još zabavnije za decu i da njihovi crteži svetle na poseban način, doprinoseći njihovoj kreativnosti i maštovitosti. Ali još zanimljiviji način jeste table po kojoj mogu da crtaju, a koja može da se uključi da svetli.

Hangar.rs
foto: Promo

MAGIC PAD TABLA je idealna za decu koja žele da nauče da crtaju, pišu ili vežbaju matematiku. Ova tabla će pomoći deci da uče na zabavniji i kreativniji način. A uz pomoć šablona, deca mogu lakše savladati pojedine tehnike crtanja ili vežbati pisanje slova i brojeva. Takođe, upotreba ove table može pomoći deci da razviju veštine u predmetima koji im inače nisu omiljeni ili interesantni. Sjajan alat koji će deci pomoći da se zabave.

Znate li gde može da se kupi magična tabla? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Crtanjem na ovoj tabli deca razvijaju sledeće veštine:

  • Motoričke veštine: Kroz držanje olovke, bojenje, deca razvijaju fine motoričke veštine, što je bitno za razvoj njihove spretnosti i preciznosti.
  • Koordinacija oko-ruka: Crtanje zahteva usklađivanje pokreta ruke i oka, što doprinosi razvoju njihove koordinacije oko-ruka, što je važno za mnoge druge svakodnevne aktivnosti.
  • Kreativnost: Crtanje podstiče dečju maštu i kreativnost. Deca se izražavaju na jedinstven način, koristeći svoju maštu i stvarajući originalne crteže.
  • Prostorno planiranje na papiru: Crtanje podstiče decu da planiraju i organizuju prostor na papiru, što pomaže u razvoju njihovih sposobnosti prostornog percepiranja i orijentacije.

Zašto već danas ne biste obradovali svoje mališane – poručite im tablu online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar.rs
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track