"JEDNU STVAR RADE SAMO ŽENSKASTI MUŠKARCI" Stručnjak za veze rasplamsao RAT na mrežama zbog INTIMNIH ODNOSA na prvom sastanku
Foto: TikTok/coachjakemaddock

MNOGI SU SE UVREDILI

"JEDNU STVAR RADE SAMO ŽENSKASTI MUŠKARCI" Stručnjak za veze rasplamsao RAT na mrežama zbog INTIMNIH ODNOSA na prvom sastanku

Žena -

U snimku koji je podelio na jednom od svojih naloga na društvenim mrežama, Džejk Medok tvrdi da "muževni muškarci" ne bi izgubili interesovanje za ženu odmah nakon što spavaju s njima.

Jedna korisnica je komentarisala jedan od njegovih videa: "Mnogi momci su mi rekli da, ako bih spavala s njima nakon prvog sastanka, nakon toga više nikad ne bi bili zainteresovani." Medok je odgovorio posebnim videom: "'Ženstven' muškarac bi manje mislio o tebi, 'muževni' muškarac ne bi."

Australijuski "stručnjak za veze" zapravo ne otkriva šta je "ženstveni" muškarac, a šta "muževni", ali, s obzirom na kontekst rasprave, čini se da smatra da je "muževni" muškarac bolji od tzv. "ženstvenog".

Njegove teze pokrenule su veliku raspravu u komentarima.

"Imali smo seks na prvom sastanku, u braku smo već šest godina"

Jedan korisnik je rekao: "Seks nakon prve noći samo je prvi intervju. Dobijanje povratnog poziva i drugog sastanka je 'čestitamo, sada ste prošli drugi intervju'." Jedna žena je objasnila: "Spavala sam sa svojim mužem na prvom sastanku i zajedno smo 12 godina i šest od toga u braku. Ako te žele, obavezaće se, ako ne, onda neće. Ako odlučiš da čekaš i oni to poštuju, kul. Ako ne žele, onda nisu za tebe." Dodala je: "Ne znam zašto je to problem."

Drugima je upala u oči terminologija i korišćenje "ženstvenog" u pogrdnom smisli. Jedan korisnik TikToka rekao je: "Muškarci moraju da naučie razliku između 'biti muževan' i 'biti šu*ak'".

Drugi je istakao kako bi se takvo ponašanje, odnosno "ghostovanje" žene nakon seksa, pre moglo opisati kao "toksična muževnost". Treći je komentirao: "Lik samo izbacuje 'muško' i 'žensko' kako bi opravdao bilo šta."

U drugom videu, jedan pratilac je ispitivao Medoka o tome šta bi trebalo da učine nakon što muškarac prestane da ih zove. Korisnik TikToka je rekao: "Prestao je da mi šalje poruke nakon što smo spavali zajedno, šta sada da radim?" "Guru odnosa" - koji, prema svom LinkedInu, nema kvalifikacije koje se odnose na lajfkoučing, savetovanje, psihologiju, ili bilo šta u bilo kom polju povezanom s ljudskim ponašanjem ili odnosima - odgovorio je direktnom logikom.

Odgovorio je: "Šta možete da uradite? Možete da pošaljete poruku, on ne odgovara, idite dalje."

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

02:46

GLOSSY LIČNO Coby: Poroci su moja najveća mana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track