PREPEČENI HLEB SA BELIM LUKOM IDEALNO IDE UZ ROŠTILJ: Sastojke već imate, a njegov AROMATIČAN ukus će vas oduševiti
Foto: Printscreen/Youtube/ Spice Bangla

idealni recept za prvomajske praznike

PREPEČENI HLEB SA BELIM LUKOM IDEALNO IDE UZ ROŠTILJ: Sastojke već imate, a njegov AROMATIČAN ukus će vas oduševiti

Žena -

Stiglo je lepo vreme, a uskoro će i Prvi maj, pa je pravi trenutak da organizujete roštilj u prirodi. Pored mesa, obavezne su salate, ali i hleb. Umesto da služite običan, mi predlažemo da ga grilujete, ali ga pre toga premažete puterom sa belim lukom i korijanderom. Aromatičan i hrskav toliko da mu niko neće odoleti, a možete da ga servirate uz bilo koje meso.

Sastojci:

  • 100 g putera
  • 4 čena belog luka
  • 2 kašike seckanog korijandera
  • 1/2 kašičice crnog bibera
  • baget

Priprema:

U puter sobne temperature dodajte mleveni beli luk i seckani korijander. Pobiberite, pa sve dobro sjedinite. Isecite hleb dijagonalno, jer ćete tako dobiti veće kriške, pa premažite svaku stranu napravaljenim puterom. Pecite ih u tiganju ili na roštilju.

(Kurir.rs/ Stvar ukusa)

Bonus video:

07:24

SPREMITE SLAVNI SRPSKI HLEB! Jedan vojnik ga nosio 6 godina i ostao nepovređen, Pirot KRIJE TAJNU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track