OVO SU 3 NAJČEŠĆE FANTAZIJE ŽENA IZ SPAVAĆE SOBE: Mnoge se stide da priznaju, a kad saznate koja je treća neće vam biti svejedno!
Foto: Shutterstock

vatreno

OVO SU 3 NAJČEŠĆE FANTAZIJE ŽENA IZ SPAVAĆE SOBE: Mnoge se stide da priznaju, a kad saznate koja je treća neće vam biti svejedno!

Žena -

Mnoge žene ne dele sve svoje intimne fantazije sa svojim partnerima, što ne znači da ih nemaju i da njihova mašta ne radi svašta. Nekima je lakše da o tome pričaju sa prijateljicama uz koktele tokom ženske večeri, dok neke vole o tim pikanterijama samo da pišu anonimno onlajn.

Zato i postoje brojne ankete koje otkrivaju da se žene najčešće stide da naglas priznaju šta ih uzbuđuje, a evo i koji su rezultati jedne od takvih anketa:

Intimni odnosi ispred ogledala prva je od tri seksualne fantazije koje preferiraju pripadnice lepšeg pola. Ideja o tome da partnera i sebe gledaju dok vode ljubav je veoma primamljiva, pokazuju istraživanja.

Seks
foto: Shutterstock

Druga fantazija je dominacija u krevetu. Fantazija se sastoji od toga da se ispunjavaju sve želje koje dame imaju u intimnim trenucima, a na muškarcu je samo da se povinuje.

Treća omiljena fantazija damama je seks s povezom preko očiju. Povez skriva poteze koji slede tokom predigre i seksa čime se bude sva čula što pojačava njihov intenzitet i strast.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track