ONA JE NAJVRELIJA TAKSISTKINJA NA SVETU: Bila neverovatno BOGATA, pa ostala BEZ DINARA! Morala da se snađe, a sad MLATI PARE!
Foto: Pritscreen Youtube

SVI HOĆE DA SE VOZE S NJOM

ONA JE NAJVRELIJA TAKSISTKINJA NA SVETU: Bila neverovatno BOGATA, pa ostala BEZ DINARA! Morala da se snađe, a sad MLATI PARE!

Žena -

Nanet Hamond Losčijavo postala je "najzgodnija taksistkinja na svetu" nakon što je preuzela posao kako bi se oporavila od razvoda.

Barbi iz stvarnog života napravila je potpuni zaokret u karijeri. Nanet je potrošila 350.000 evra na plastične operacije kako bi izgledala poput lutke, a nakon nedavne sudske bitke ostala je bez novca. Stoga je prošle nedelje započela novi posao u pokušaju da stekne malo finansijske stabilnosti i kaže da njeni klijenti nikada nisu imali tako "glamuroznog" vozača.

Spavala je na dušeku u garsonjeri pokušavajući da ponovo izgradi svoj život i sada je počela da radi s firmom koja joj osigurava iznajmljivanje Tesle - što joj se sviđa.

- Sada sam tu i radim kao taksistkinja. Razmišljala sam o tome neko vreme jer više od godinu dana nisam imala auto za vožnju jer mi je bivši suprug uzeo sve automobile. Volim da vozim i reći ću vam da je ovo zabavno. Svi koje pokupim govore isto... Nikada nisu videli zgodnijeg vozača od mene. Najsmešnija stvar u svemu tome je da kad se zaustavim svi doslovno kažu "o moj Bože, nisam očekivao da ćeš ovako izgledati" ili "o moj Bože, kako si zgodna" i slične stvari - priča Nanet.

Nanet, živi u Sinsinatiju i opisuje svoj posao kao terapeutski i uživa u interakciji s ljudima iz različitih društvenih slojeva. Pre nedavnih problema, majka šestoro dece nije platila račun 17 godina zahvaljujući svom neverovatno bogatom bivšem partneru, s kojim je živela u raskošnoj vili.

I premda je njen trenutni životni stil neprepoznatljiv u odnosu na stari, u kojem su botoks i pedikir bili uobičajeni luksuz, njeno iskustvo s novim poslom dalo joj je novu perspektivu.

- Novac je dobar i dobijam puno dobrih napojnica i do sada nisam imala problema. Svi su tako prijateljski raspoloženi i ljubazni i ima toliko dobrih ljudi. Jednostavno je sjajno iskustvo voziti ljude okolo, upoznati nove - kaže ona.

Nanet sada želi da nadahne druge žene da potraže posao u područjima u kojima dominiraju muškarci. Mnogi njeni korisnici primetili su kako je retko videti ženu kao vozača. Studija Stenforda pokazala je da su 27 odsto vozača Ubera u SAD između 2015. i 2017. bile žene, donosi Daily Star.

Nanet, koja je šest puta krasila slavnu naslovnicu Plejboja, rekla je da bi više žena to trebalo da učini.

- To je sjajno iskustvo i zaradićete puno novca na njemu i možda postavljam lestvicu za više žena koje žele da rade ovaj posao. Možete sami da odredite svoje radno vreme, možete da idete i na porodične događaje jer možete da stanete i dete gde želite. Sami pravite svoj raspored, što je prilično neverovatno, a jedan od pluseva je što nemate nikoga "na ramenu". Možete jednostavno biti ono što jeste i ovo je sada moje putovanje i sviđa mi se. Videćemo gde će to ići - ističe bivši model.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

03:38

SRBIJA IMA NAJVIŠE TAKSI, AKCIZA I NAKNADA U EVROPI! Naftaš objasnio nikad veći skok cene TEČNOG GASA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track