NEDELJA MODE SE IZ PARIZA PRESELILA U NOVI SAD! Zorićka, Tičkovićka, Perićka, Malešević i Džaković IZDOMINIRALE KREACIJAMA
Foto: Privatna arhiva

Dominacija

NEDELJA MODE SE IZ PARIZA PRESELILA U NOVI SAD! Zorićka, Tičkovićka, Perićka, Malešević i Džaković IZDOMINIRALE KREACIJAMA

Žena -

Nedelja mode koja je nedavno održana u Parizu preselila se u Novi Sad. Srpska Atina je pretposlednjeg dana aprila bila centar zbivanja kada su kreacije domaćih dizajnera u pitanju. U muzeju Vojvodine odražana je izložba “The first four”, na kojoj su prikazane četiri kolekcije koje su ove godine predstavljene u gradu svetlosti.

Kreacije modnog dvojca Jelene Zorić, Milice Tričković,kao i Suzane Perić i Jelene Malešević
Kreacije modnog dvojca Jelene Zorić, Milice Tričković,kao i Suzane Perić i Jelene Maleševićfoto: Privatna arhiva

Modni dvojac Jelena Zorić i Milica Tričković, Suzana Perić, Jelena Malešević, crnogorska dizajnerka Aleksandra Džaković, osvetlale su obraz zemlje i izrazile ogromnu zahvalnost na ostvarenju dizajnerskih snova.

Serbia Fashion Week
foto: Privatna arhiva

One će uz rad i kontinueitet nastaviti da se bore da moda u Srbiji postane jedna ozbiljna privredna grana i više shvaćena nego što trenutno jeste.

Orginalni modeli Jelene Zoric i Milice Tričković
Orginalni modeli Jelene Zoric i Milice Tričkovićfoto: Privatna arhiva

Predsednica Srbija Fashion Weeka, Svetlana Horvat, kaže da je ponosna na naše dizajnere:

- Srbija je otvorila vrata svetske modne scene i postala je jedna od najvažnijih modnih zemalja u svetu. Iako još uvek ne postoji svest o veličini dostignutog uspeha- rekla je Horvat koja tvrdi da će se o ovome učiti u udžbenicima na akademijama za modni dizajn u zemlji.

Predsednica fashion week-a Svetlana Horvat
Predsednica fashion week-a Svetlana Horvatfoto: Privatna arhiva

Poznate dame došle su da isprate događaj. Među njima je voditeljka Biljana Obradović, njena koleginica Ljiljana Stanišić koja je i ponela model Jelene Zorić i MIlice Tričković, kao i brojne ugledne zvanice iz sveta domaćeg establišmenta.

Milica Tričković, Jelena Zorić i Ljiljana Stanišić
Milica Tričković, Jelena Zorić i Ljiljana Stanišićfoto: Privatna arhiva

Ekipa Kurira

00:46

“PUSTI BRIGU” NA KURIR TELEVIZIJI: Zorana o našem najzgodnijem glumcu, Lečić iskreno o životu i nepravdi, a Ljuba očarao glasom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track