BIVŠI JE PREVARIO SA SESTROM, A ONA SADA ŽELI DA GA DOVEDE NA NJENO VENČANJE: Opet doživljavam NERVNI SLOM zbog nje, UŽASNA JE!
Foto: Profimedia

nikako da izglade odnose

BIVŠI JE PREVARIO SA SESTROM, A ONA SADA ŽELI DA GA DOVEDE NA NJENO VENČANJE: Opet doživljavam NERVNI SLOM zbog nje, UŽASNA JE!

Žena -

Mlada koja je ostala povređena nakon što je njen bivši spavao sa njenom sestrom kaže da je sada opet u istoj situaciji nakon što je otkrila da ga njena sestra sada želi povesti na njeno venčanje.

Niko ne želi svog bivšeg dečka na svome venčanju, a pogotovo ako vas je prevario s vlastitom sestrom. Ali, to je užasna situacija u kojoj se našla jedna buduća mlada, kojoj je zadat još jedan udarac nakon što je njena sestra objavila da će ga povesti kao partnera na svoje venčanje. Prema rečima ove očajne mlade, ona i njena sestra imale su ozbiljne nesuglasice pre nekoliko meseci oko spiska gostiju koji su pozvani na venčanje, još kad su ona i njen verenik prvi put počeli da planiraju svoj veliki dan, prenosi Mirror.

mlada, mladoženja, ljuta mlada, venčanje
foto: Shutterstock

29-godišnjakinja je objasnila da njena starija sestra trenutno izlazi s njenim bivšim dečkom s kojim je ona bila u vezi nekoliko godina, istim muškarcem koji je u početku izazvao razdor između sestara. Uprkos svemu što se dogodilo između njih troje, njena 32-godišnja sestra i dalje želi da dovede mladinog bivšeg dečka kao partnera na venčanje, ostavljajući je u vrlo neugodnoj situaciji. Stvari su postale poprilično napete između sestara, a buduća mlada priznaje da je pokušala pristojno da se ponaša, ali je sve eskaliralo. Sada nije sigurna da li da svojoj sestri pošalje pozivnicu za venčanje.Obraćajući se Redditu otkrila je:

mlada, koverta, koverat
foto: Shutterstock

'Obe smo rekle neke bolne stvari i od tada su stvari napete. Nismo puno razgovarale i teško nam je biti jedna s drugom. S jedne strane, ona je moja sestra i ne želim je potpuno isključiti iz tako važnog događaja u mom životu. S druge strane, među nama je još uvek napeto i ne želim izazvati bilo kakvu dramu ili uništiti moj poseban dan'. Neveru na stranu, njen dečko je pokazao sklonost sebičnosti i odbacivanju njenih osećanja tokom njihove prošle veze, što je još jedan razlog zašto ga ona jednostavno ne želi na svome venčanju. 'Odlučila sam razgovarati s njom i videti možemo li rešiti stvari. Ne želim da se zauvek svađam i ne želim da se ona oseća isključeno iz mog života', dodala je.

vnečanje, mlada, suze
foto: Profimedia

Mnogi korisnici Reddita ostali su šokirani sestrinom smelošću, a jedna osoba je savetovala : 'Isključivo bih tvom bivšem zabranio pristup svim događajima čiji ste domaćin i odbio prisustvovati svim porodičnim događajima na kojima on prisustvuje. Tvoja sestra... je užasno ljudsko biće i ako i dalje želiš vezu s njom, napomeni joj da njemu nije dopušteno biti blizu tebe, pogotovo na tvojem venčanju'. Drugi je komentarisao: 'Zašto bi je želela tamo? Ona te očito ne poštuje i nemoj se iznenaditi ako te još više povredi. Trebaš bolje postaviti granice, ne bi se sada uopšte trebala baviti ovakvim stvarima'.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

00:27

SVADBA FUDBALERA PARTIZANA I TERZIĆEVE BRATANICE: Evo kako trudna mlada đuska uz trubače

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track