VITKI DO LETA: Najbolji način da se zategnete pre mora OD GLAVE DO PETE!
Foto: Promo

VITKI DO LETA: Najbolji način da se zategnete pre mora OD GLAVE DO PETE!

Žena -

Da biste postigli željene rezultate kada je vaš izgled u pitanju, pored redukovane ishrane važno je i da vežbate. To ne moraju biti iscrpljujući treninzi niti morate ići van svog doma/dvorišta da biste vežbali. Pogledajte OVDE kakve vežbe možete da radite i to kod kuće.

Vežbe sa fitness gumama su toliko zanimljive i toliko je različitih vežbi koje možete da radite sa njima da vam nikada neće biti monotono. One su:

  • Za oblikovanje ruku, nogu, zadnjice, stomaka
  • Za jogu, za istezanje, za aerobik, pilates ili bilo koji drugi trening
  • Sa njima stalno možete da radite neke nove vežbe, da stalno isprobavate neke drugačije treninge i pomerate svoje vežbačke ciljeve
  • Mogu da ih koriste i muškarci i žene
  • One su u 5 boja, tj. u 5 nivoa jačine

Gde možete da kupite ovaj set traka? Možete ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Počnite da vežbate sa njima i dodajte vrednost svakom novom danu.

Hangar.rs
foto: Promo

Svih 5 komada možete poneti u torbici koja se dobija u pakovanju. Svaka je jaka, čvrsta, otporna na različite vežbe. Moći ćete sa njima da napravite“brdo” kombinacija za vežbanje.

Gde možete da kupite ovaj set traka? Možete ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Pripremite se pre nego što krene leto!

Hangar.rs
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track