KUVARI SAVETUJU: Kako da 3X brže pripremite ručak i perete 2x manje sudova!
Foto: Promo

KUVARI SAVETUJU: Kako da 3X brže pripremite ručak i perete 2x manje sudova!

Žena -

Ide lepo vreme, biće više lepog voća i povrća, a jedan od načina da ga brže i lakše pripremite i da manje sudova imate za pranje jeste OVAJ.

Koliko posuda isprljate dok spremite jelo? Jednu činiju da operete namirnice, jednu da iscedite, dasku za sečenje, možda rende, svakako nož, a možda i još po nešto. Dosta sudova, zar ne? Bilo bi lepo da postoji posuda koja sve ovo ima u jednom? Manje biste sudova prali, više biste mesta imali u kuhinji dok spremate, ne bi bilo krša.

Jeste li nekada videli posudu kao što je OVA? Ona omogućuje sve gore navedeno:

  • i da perete i ocedite namirnice
  • i da ih držite u njoj
  • i da seckate voće i povrće (ima čak 5 nastavaka za rendanje)

Šta sve možete sa njom, pomislili biste da mnogo košta, a to nije istina – OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete da je poručite po izuzetno povoljnoj ceni.

Hangar.rs
foto: Promo

Nastavci koji se dobijaju uz posudu se fiksiraju i upadaju direktno u nju! A u kompletu dolazi i ljuštilica za voće i povrće, kao i štitnik za ruke prilikom rendanja. Dakle, nema rizika od posekotina niti ogrebotina. I plus što će sve odlaziti direktno u posudu, pa nema ispadanja i prskanja okolo.

Nemojte čekati da ostanete bez jedne ovako vredne posude: može da se poruči ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track