BILA JE STARIJA 20 GODINA OD MENE I TRETIRALA ME KAO IGRAČKU! Ispovest muškarca koji je smuvao stariju: Evo kakva im je bila veza!
Foto: Profimedia

nije mu krivo

BILA JE STARIJA 20 GODINA OD MENE I TRETIRALA ME KAO IGRAČKU! Ispovest muškarca koji je smuvao stariju: Evo kakva im je bila veza!

Žena -

Mlađi muškarac opisuje zašto je neprijatno biti mlađi ljubavnik, iako se na kraju ne kaje zbog tog iskustva. Zabavljanje sa starijom ženom opisao je kao nezgodnu i jednostranu vezu.

Godinu dana bio je 'igračka' jednoj dami koja je bila 20 godina starija. Njihovi sastanci su bili neverovatno nezgodni, a evo zašto… Čovek je opisao sve neprijatne aspekte koji muče mlađeg ljubavnika. Objasnio je kako je morao da se pomiri sa činjenicom da ona izlazi sa njim samo zbog njegovog fizičkog izgleda.

seks, potencija, par u krevetu
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

On je u suštini bio njen 'dečko igračka'. Viđali su se jednom nedeljno i uopšte nisu hteli da pričaju o tome. Njihova veza trajala je nešto više od godinu dana. Razlika u godinama postala je zaista nezgodna kada je shvatio da je skoro isto toliko mlad kao jedno od dece svoje ljubavnice. Rekao je da nikada nije upoznao njenog starijeg sina jer je bio godinu dana mlađi od njega.

Takođe je istakao da su mnogi u njegovom životu osuđivali njegovu romantičnu situaciju. Dok su njegovi prijatelji mislili da je to kul, njegove sestre i prijateljice su bile užasnute time. Takođe je brzo naučio da je najlakši način da isključi devojke njegovih godina da im samo kaže da je ikada izlazio sa starijom ženom – što smatra dvostrukim standardom, jer je, kaže, čudno kako devojke smatraju činjenicu da su izlazile sa starijim muškarcima ključna tačka njihovog sazrevanja, ali muškarci koji to priznaju bivaju izopšteni.

Tehnologija i sleng takođe su predstavljali probleme u njihovom odnosu, jer su razlike između starijih i mlađih generacija neizbežne. Postojale su vrlo jasne tehnološke i kulturne razlike koje je bilo nemoguće prevazići, objasnio je on. Bilo je ozbiljnijih problema i na dugim nivoima, jer je ona živela punim plućima pre nego što se on pojavio.

Imala je ceo život pred njim, čiji on nikada nije mogao da bude deo. Bila je razvedena i to je bio stalni problem jer bi njen bivši muž ujutru ostavljao mlađe dete kod nje. Bilo mu je nezgodno da se krije u kupatilu dok su njen sin i muž bili u stanu.

Seks
foto: Shuttertock

Uz to, tvrdi da starijim ženama nije lako ugoditi. Starije dame su već videle 'sve' i veoma ih je teško impresionirati, posebno one veoma atraktivne, rekao je on. Na kraju, čovek je zaključio da veze sa velikim razlikama u godinama jednostavno nisu održive na duži rok.

Očigledno je postojalo vremensko ograničenje i on jednostavno ne vidi dugoročno kada je žena toliko starija. On je dodao da takav brak nema smisla i da najverovatnije nećete imati decu u takvim slučajevima. On smatra da je ovakav odnos samo zabavan, a posebno je opasno, po njegovom mišljenju, emocionalno se vezati za tu osobu.

On je istakao da se nimalo ne kaje zbog tog iskustva, uprkos svim problemima sa kojima se suočio, jer je od nje mnogo naučio i uživao u druženju sa njom. Iskustvo ga je definitivno nateralo da poželi da izlazi sa nekim njegovih godina, piše The Sun.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja