NOGE SU MI TOLIKO DEBELE DA MOGU DA ZGNJEČIM LUBENICU: Stalno su je zadirkivali da je prevelika, ali ona je preokrenula sve
Foto: Printscreen/Instagram

mudro

NOGE SU MI TOLIKO DEBELE DA MOGU DA ZGNJEČIM LUBENICU: Stalno su je zadirkivali da je prevelika, ali ona je preokrenula sve

Žena -

Fitnes influenserka Raki Đovani nije baš prosečni model. Ona deli pozitivan pogled i ljubav prema svom telu i tvrdi da ima "najdeblje noge".

Zapravo, mama iz Majamija ima misiju osnaživanja žena da prihvate svoje obline, strije i celulit kako nikada ne bi dopustile da tuđa mišljenja definišu njihovu vrednost.

Raki Đovani
foto: Printscreen/Instagram

2015. Raki je krenula u potragu za poboljšanjem svog mentalnog i fizičkog zdravlja.

Kao mlada odrasla osoba, stalno su je zadirkivali da je "prevelika" i "mišićava". Osećala je teret i pritisak društvenih standarda lepote, pa je podlegla nekim poremećajima i navikama u ishrani i vežbanju, piše 24sata.hr

Raki Đovani
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, kako je sazrevala, Raki je počela da istražuje svoju ljubav prema fitnesu i dizanju tegova, a zatim je doživela prosvetljenje.

Shvatila je da se svog snažnog tela ne treba sramotiti i umesto toga je postala ponosna na njega.

Raki Đovani
foto: Printscreen/Instagram

- Pre sedam godina, kada sam počela u fitnes industriji, nije bilo nikoga ko je izgledao kao ja. Niko nije želeo da bude "debeo i fit", svi su odabrali da budu vitki, pa sam odlučila da srušim barijere i promenim fitnes standard - kaže Raki.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

S novim samopouzdanjem, počela je da ide u teretanu i trenira svaki dan dva sata bez prekida. Njeni treninzi postali su njeno tajno oružje za snagu i osnaživanje. Kao da to nije dovoljno, Raki je odlučila da ide dalje, postavši lični trener i influenserka sa preko 766.000 pratilaca na društvenim mrežama.

Raki Đovani
foto: Printscreen/Instagram

Svi njeni treninzi su intervalni treninzi visokog intenziteta. Nemoguće je ne spomenuti njene neverovatne mišiće nogu. No, Raki želi da ljudi zapamte da je ona više od samo mišićavog para nogu - ona je i majka sina po imenu Moć (Power na engleskom, op.a.), prenosi Daily Star.

- Kada sam postala majka, moj svet se promenio na načine koje je teško opisati. Odjednom sam morala da se pobrinrm za drugi život, gledati svoje dete kako raste i uči, i nositi se s izazovima koje donosi majčinstvo - rekla je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track