ISPOVEST RADNIKA IZ EROTSKE RADNJE! Otkrio šta je sve video i zašto se ŠOKIRAO: Pred mojim očima izvadila je čep iz zadnjice!
Foto: Printscreen

VIDEO

ISPOVEST RADNIKA IZ EROTSKE RADNJE! Otkrio šta je sve video i zašto se ŠOKIRAO: Pred mojim očima izvadila je čep iz zadnjice!

Žena -

Nije sramota imati seksualne želje ili otići u prodavnicu seksualnih igračaka da saznate šta će vam najbolje odgovarati. Ali Amerikanac Pejton Dau, bivši radnik seks šopova, takođe otkriva kako se neke mušterije previše opuštaju pred osobljem, kao i neke od najčudnijih stvari koje je video dok je tamo radio sedam godina.

Prosidba

Biti zaprošen u seks shopu nije na vrhu liste veridbi iz snova većine ljudi - ali to ne znači da se to ne dešava.

- Momak je došao u prodavnicu, kupio najskuplji vibrator koji smo imali, a onda je zaprosio svoju devojku - priseća se Pejton na TikToku i dodaje da je devojka pristala.

Previše su opušteni

Neki kupci takođe zaboravljaju da seks šopovi nisu njihov dom i dele previše informacija sa radnicima.

- Jednom je došla žena da kupi čep i pomislio sam da će to biti kraj naše interakcije. Ali, šokantno, okrenula se svom dečku i izvadila čep koji je imala i zamenila ga novim, ispred mene - priseća se.

Ona je nehajno stavila stari u kutiju od one koju je upravo kupila i stavila je u svoju torbu.

Jednom se jedna žena skinula i pokušala da „u sebe“ stavi bateriju kako bi se „napunila“ tačno usred radnje.

Muškarci uvek preteruju

Ušao je momak i pitao da li može da spoji dva ogromna kondoma.

- Muškarci se nerviraju kada imaju samo 'šargarepu' - objašnjava Pejton i otkriva još jedan primer prekomerne kompenzacije kod momaka, koji se nije tako dobro završio.

Rekao je mušteriji da uzme samo jednu 'pilulu' svaka tri dana, a kupac je uzeo tri ispred njega, a zatim izašao iz prodavnice.

- Ubrzo nakon što su nastale posledice, vratio se i rekao mi da sam u pravu i otišao u Hitnu pomoć - dodaje Pejton.

Muvanje

- Jedan starac se setio mog rasporeda i dolazio je svaki dan sa flašom pića nadajući se da ću ići kući s njim - kaže Pejton. Otkrio je i da su mu neke mušterije pokušavale da ponude gotovinu da uradi nešto za njih ili za njih, a obično su to bile niže ponude, što ga je dodatno vređalo.

- Rad u trgovini seksom ne garantuje neželjene fotografije niti znači da možete da me zavedete - objasnila je Pejton.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track