Recept za kajganu od kuvanih i prženih jaja savršen je za brzinski doručak koji će oduševiti vašu porodicu. Najbolje je što je ovaj doručak zdrav i veoma ukusan.

profimedia0313555096.jpg
Profimedia 

Sastojci:

  • 5 jaja
  • 50 g šunkarice
  • 30 g rendanog parmezana
  • 2 kašičice maslinovog ulja
  • 1 kašičica putera
  • 1 mladi luk

profimedia0305282447.jpg
Profimedia 

Priprema:

Šunkaricu iseckajte na kockice. Skuvajte jedno jaje. Mladi iseckajte na kolutove. U tiganju zagrejte jednu kašičicu ulja pa dodajte dva umućena jaja. Ne mešajte. Na ispečeni omlet poređajte kolutove barenog jaja, preko šunku, luk i parmezan i prelijte vrelim istopljenim puterom. U drugom tiganju napravite na isti način omlet od preostala dva jajeta i preklopite njim prvi omlet i poslužite.

(Kurir.rs/Trpeza.rs)

Bonus video:

01:00
Recept za svinjski paprikaš Izvor: Kurir