BEBA NA KREVETU, MI NA PODU! Mlada mama potražila savet: Upitala kako da ima ODNOS sa mužem, a reakcije žena apsolutni HIT!
Foto: Shutterstock

saveti su genijalni

BEBA NA KREVETU, MI NA PODU! Mlada mama potražila savet: Upitala kako da ima ODNOS sa mužem, a reakcije žena apsolutni HIT!

Žena -

Nije nepoznanicva da dolazak bebe poremeti svakodnevnicu. Iako je to jedan od najlepših trenutaka za roditelje, nije uvek lako uklopiti se u promene koje beba donosi sa sobom.

mama
foto: Printscreen

Jedna mama suočila se sa tim kada je u jednoj fejsbuk grupi postavila pitanje:

- Zanima me kako nađete vremena za odnose? S tim da je beba s vama u krevtu ahaa

Usledio je niz saveta drugih mama, koje su i same prošle kroz ovu muku, a neki od njih su apsolutni hit.

mama
foto: Printscreen

" Garaža, kupatilo ,na putu do sobe, a joooj da ne nabrajam ,gde ima želje ima i načina i vremena", "Šteta sto ne mogu ubaciti sliku jedne situacije, koja nam se desila", "Nije odnos samo u krevetu i po noći...", "Beba u krevetu mi na podurelax za kičmu", "Ako je krevet pun ima kuhinja sto, malo začina ne škodi, ili zid", "Komšija nema bebu, pa onda odi kod njega... Kad ti se pruži prilika...", "Pa valjda beba nekad spava bar te dve minute u komadu", "A nego čemu služi kauč?", bili su samo neki od hit komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:05

TOLIKO JE MIO DA NE ZNAM DA LI SAM GA JA RODILA! Marija Mikić otkrila na koga liči beba: Staro srpsko ime sa moćnim značenjem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track