DOPISIVALI SMO SE ŠEST MESECI I VODILI INTIMNE RAZGOVORE: Kada sam mu videla LICE, odmah sam se SLEDILA! Doživela sam ŠOK
Foto: Printskrin/Instagram

ŠOK PRIČA

DOPISIVALI SMO SE ŠEST MESECI I VODILI INTIMNE RAZGOVORE: Kada sam mu videla LICE, odmah sam se SLEDILA! Doživela sam ŠOK

Žena -

Kristin Abadir shvatila je da ju je njen "dečko" prevario šest meseci nakon što je počela da komunicira s njim - podelila je svoju priču kako bi pomogla drugima da uoče sumnjive znakove.

Kristin je naime shvatila da ju je prevario njen ljubavnik "Džej" nakon što je odletela iz Sidneja za Novi Zeland kako bi ga prvi put videla.

22-godišnja devojka je dogovorila sastanak u noćnom klubu, ali je ostala "ljutita, uzrujana i zbunjena" kada se dečko nije pojavio.

U okrutnom obrtu otkrila je da je "muškarac" s kojim je razgovarala zapravo onlajn prevarant - i to žena.

Australijska influencerka rekla je za 7Life: “Moji prijatelji i ja smo pratili broj telefona koji mi je dao i uspeli smo da pronađemo ime osobe s kojom je taj broj povezan."

Kristin, kreatorka sadržaja s više od 1,9 miliona pratilaca, povezala se s "Džejem" tokom svojih TikTok lajvova.

Njoj su njegove fotografije bile privlačne i tako su počeli da razgovaraju svaki dan.

Tiktokerka je bila uverena da je njen onlajn "dečko" stvaran jer je takođe provodio vreme u izgradnji poverenja s prijateljima koje ona ima u stvarnom životu.

Prisetila se: "Razmenjivali smo poruke oko tri do četiri meseca pre nego što smo našu vezu učinili zvaničnom."

Par je jedno drugom ulepšao dane – ali njihova veza je ubrzo postala toksična.

Kristin je primetila kako "Džej" postaje "posesivniji" i "nasilniji". Pokušao bi da kontroliše kakvu odeću nosi i s kojim prijateljima se druži. I kao dodatak crvenim zastavicama, njen je "dečko" odbijao da razgovara putem videa.

Objasnila je: "Bilo mi je čudno jer mi je slao fotografije i videe svog tela, ali nikad lica. Međutim, poslati su mi audio snimci njegovog pevanja i razgovora i video snimci njegove odeće. Smatrala sam to normalnim nakon što neko vreme nismo komunicirali video pozivima, mislila sam da možda samo više voli slanje poruka."

Ništa joj nije bilo sumnjivo sve dok nije gledala Netfliksov dokumentarac pod nazivom "The Girlfriend Who Didn't Exist", koji govori o zloglasnom "ketfišingu".

Shvatila je da je "Džej" koristio fotografije drugog muškarca - koji je oženjen i ima decu.

Uz pomoć svojih prijatelja, Kristin je uspela da uđe u trag prevarantu koristeći njihove telefone.

Suočila se sa ženom koja ju je prevarila - i konačno se pomirila sa situacijom. "Džej" se izvinio influencerki, koja je odlučila da završi celu priču.

Kristin je sada u srećnoj vezi s muškarcem kog je upoznala tokom svog putovanja u Novi Zeland. Trude se da im uspe veza na daljinu tako što svake večeri dugo razgovaraju video pozivima.

Nada se da će deljenje njene priče pomoći drugima koji se nalaze u sličnim situacijama.

Kristin je zaključila: “Ako vam se neko sviđa onlajn, uvek ga zamolite za video poziv ili FaceTime da vidite postoji li uopšte. Budite sigurni da znate kome zapravo šaljete poruke."

"Ketfišing" je prevara u kojoj osoba kreira lažni identitet na društvenoj mreži, obično ciljajući na određenu žrtvu. Praksa se može koristiti za finansijsku dobit, za kompromitovanje žrtve na neki način, kao način da se žrtva namerno uznemiri ili za ispunjenje svojih nastranih želja.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track