BILJANA JE NAJBOLJU PRIJATELJICU "ISPALILA" ZA KUMSTVO, A RAZLOG JE SRAMOTAN: Nakon ovog TEŠKOG udarca, prekinule skroz kontakt!
Foto: Profimedia

nezgodno

BILJANA JE NAJBOLJU PRIJATELJICU "ISPALILA" ZA KUMSTVO, A RAZLOG JE SRAMOTAN: Nakon ovog TEŠKOG udarca, prekinule skroz kontakt!

Žena -

Biljana se našla u izuzetno neugodnoj situaciji kada ju je njena najbolja drugarica pozvala da bude kuma na svom venčanju. Međutim, tog posebnog dana, Biljane nije bilo među prisutnima. Njeno odsustvo bilo je uzrokovano nedostatkom novca, barem tako je tvrdila. Kako je njen budžet bio ograničen, nije mogla da priušti sve troškove koji su išli uz ulogu kume.

Venčanje, Drugarice, Prijateljice, Kuma
foto: Profimedia

Nažalost, ta odluka je izazvala duboko nezadovoljstvo kod njene drugarice, koja je očekivala njenu podršku i prisustvo na tako važnom danu. Kuma je shvatila Biljanin izostanak kao nepravdu i izdaju, posebno zato što je smatrala da je njihovo prijateljstvo bilo snažno i duboko.

mlada
foto: Profimedia

Kasnije, kada je ova nesuglasica izbila na videlo, kuma je donela tešku odluku da prekine prijateljstvo s Biljanom na društvenim mrežama. Izbrisala ju je s liste prijatelja i prekinula svaki vid kontakta. Ovo je bio težak udarac za Biljanu, koja je shvatila koliko je pogrešila u donošenju odluke da izostane s venčanja.

vnečanje, mlada, suze
foto: Profimedia

Biljana je sada morala suočiti se s posledicama svog postupka. Shvatila je da sebe nije dovoljno informisala o svim obavezama i troškovima koje donosi uloga kume. Nije imala svest o tome koliko je za nju bila važna ta uloga i koliko je njen izostanak povredio njenog prijatelja. Sada je bila svesna da su novac i finansijski izazovi bili loši izgovori za propuštanje tog posebnog trenutka.

devojka
foto: Profimedia

Duboko potresena i ispunjena kajanjem, Biljana je odlučila da se izvini svojoj drugarici. Shvatila je da prijateljstvo ne treba da bude zasnovano samo na materijalnim stvarima, već na podršci, razumevanju i prisustvu u važnim trenucima. Napisala je iskreno pismo izvinjenja, u kojem je objasnila svoje greške i izražavala duboko žaljenje zbog svog postupka.

mlada, tužna mlada
foto: Profimedia

Iako se ne može garantovati da će njen gest pomiriti njihovo prijateljstvo, Biljana je shvatila da je važno da preuzme odgovornost za svoje postupke i pokuša ispraviti svoje greške. Naučila je vrednu lekciju o pravom značaju prijateljstva i o tome koliko je važno biti prisutan za one koji nam znače.

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

00:32

Kuma Ane Ćurčić otkrila da li ulazi u Zadrugu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track