STEROIDI JOJ UNIŠTILI INTIMNI ŽIVOT: Htela lepo da izgleda, pa primetila MORBIDNE pojave na telu! "Preko noći je počeo da RASTE"
Foto: Printscreen Instagram

GORKO SE POKAJALA

STEROIDI JOJ UNIŠTILI INTIMNI ŽIVOT: Htela lepo da izgleda, pa primetila MORBIDNE pojave na telu! "Preko noći je počeo da RASTE"

Žena -

Influenserka Vanesa Karvaljo iz Brazila uzimala je suplemente kako bi povećala svoju mišićnu masu u teretani, ali sve je krenulo naopako kada su steroidi navodno počeli da utiču na njen seksualni nagon, piše Daily Star.

Vanesa se, u želji da ostvari svoje ciljeve, odlučila na anaboličke steroide. Oni se koriste za povećanje telesne sposobnosti i mišićne mase. "Kad se uzimaju dugo vremena, u velikim dozama i bez zdravstvenog nadzora, mogu izazvati širok niz neželjenih telesnih nuspojava

Anabolički steroidi su testosteron i svi lekovi koji su mu hemijski i farmakološki srodni, koji dovode do povećanja mišićne mase. Anabolički steroidi imaju androgene učinke (npr. promene dlakavosti ili libida, agresivnost) i anaboličke učinke (npr. povećano iskorištavanje belančevina, promene mišićne mase)", navodi MSD priručnik.

Vanesa tvrdi da je počela da uzima steroide kako bi dobila mišićnu masu. "Htela sam da izgledam lepo, ali sam na kraju zažalila", rekla je te je otkrila da je imala fizičke nuspojave poput povećanja veličine klitorisa.

To je delovalo na njeno samopouzdanje pa je uzela pauzu od seksa. "Moj ljubavni i seksualni život više nije postojao", priznala je.

Nakon meseci tuge zbog fizičkih promena, Vanesa je potražila savet lekara. "Bila sam prilično sigurna da moj klitoris raste zbog steroida. To mi je potvrdio i moj lekar", objasnila je.

Sada Vanesa poziva druge da budu oprezni kod konzumacije dodataka prehrani za povećanje mišića te tvrdi da ih ona više nikad neće uzimati. Nakon nekog vremena, njeno se stanje se vratilo u normalu.

"Prvo sam se bojala da se neće vratiti u prvotno stanje. Ali srećom, sve je dobro i sad je sve normalno", istaknula je.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

00:15

SUBOTIĆEVA BI DA BUDE SAVRŠENA, A DALA JE SEBI ROK: Posle 2 meseca od POROĐAJA izgleda BRUTALNO! Zdrav život i teretana! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track