VREME JE ZA PEDIKIR I MANIKIR: Neka vaši nokti zablistaju uz pomoć OVOGA!
Foto: Emilija Randjelovic / Alamy / Alamy / Profimedia

VREME JE ZA PEDIKIR I MANIKIR: Neka vaši nokti zablistaju uz pomoć OVOGA!

Žena -

Ako niste do sada, vreme je da povedete računa i o izgledu vaših noktiju. Možda ste do sada nokte na rukama i sređivale, ali ste zanemarile nokte na nogama. Sve što vam je potrebno za to jeste udobnost vašeg doma i Flawless aparat za savršen izgled!

Ovo je najbolji kućni set za nokte koji jedna žena može da ima – Flawless aparat sa čak 6 nastavaka. Tu su nastavci koji omogućuju da se postigne željeni oblik nokta, ali ne samo to – sa njim je nokatnu ploču moguće srediti baš kao što to čine profesionalci u salonu! A sve u udobnosti svog doma, a da ne pominjemo kolika je prednost i to što svuda može lako da se ponese.

Hangar
foto: Promo

Zanoktice su, takođe, vrlo lako rešiv problem kada uz sebe imate Flawless turpiju kao saveznika. Pritom, možete biti sigurni da se nećete povrediti koliko god malo iskustva imali u sređivanju noktiju, jer je turpija tako nežna prema vašim noktima i koži oko njih.

Znate li gde se ova turpija sa svih 6 nastavaka u kompletu može kupiti po najboljoj ceni? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Još jedna velika prednost ove turpije je to što ima 2 brzine, pa možete da ih prilagođavate. Tu su i nastavci zahvaljujući kojima ćete moći ne samo da oblikujete i ugrubo sredite površinu nokta, već i nastavci koji omogućuju poliranje.

Ovaj flawless set namenjen je sređivanju noktiju kako na rukama, tako i na nogama. Jednako je pogodan i za njih.

Sada po specijalnoj ceni ovu turpiju možete kupiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track