URADIO SAM DNK TEST I SAZNAO ŠOKANTNU ISTINU O SVOJOJ ŽENI: Isplivala je najveća PORODIČNA TAJNA koja nam je uništila život
Foto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

NISU MOGLI DA VERUJU

URADIO SAM DNK TEST I SAZNAO ŠOKANTNU ISTINU O SVOJOJ ŽENI: Isplivala je najveća PORODIČNA TAJNA koja nam je uništila život

Žena -

Čovek je ostao iznenađen nakon što je shvatio da se oženio svojom rođakom, a sve se otkrilo nakon što je iz čiste fore kupio pribor za testiranje DNK. Ima troje dece iz prošlog braka, te se ponovo oženio, ali s novom suprugom nema potomke.

- Moja sadašnja supruga i ja smo zajedno išli u srednju školu u malom gradu. Obe naše porodice su dobro poznate u kraju i starosedeoci su, generacijama ovde žive - objavio je muškarac na Redditu, piše Mirror.

policija, dnk
foto: Shutterstock

Pošto je sadašnja supruga htela da sazna više o svojim evropskim korenima, kupio je kućni set za testiranje DNK. Nije mislio da će pritom otkriti šokantnu činjenicu, a to je da je zapravo s njom u krvnom srodstvu. Njena sestra takođe je uradila testiranje, te su na kraju uporedile rezultate.

- Kad su stigli rezultati, shvatili smo da imamo porodične veze koje uključuju moju majku, strica, mog najstarijeg sina i druge članove naših porodica - napisao je.

Ispostavilo se da je njegov deda ujedno i njen deda, odnosno da je otac njegove majke bio ujedno otac njene majke. Naime, imao je mnogo žena, varao je suprugu i napravio više dece. Samo što to niko nije znao, već su bile neke glasine o kojima se u porodici nije raspravljalo.

Tuga, Boli Glava, Mukarac
foto: Shutterstock

Njihove majke su delimično znale za to, te su smatrale da su to samo tračevi. Međutim, ispostavilo se da je istina, te je u porodici nastao popriličan šok kad je sve izašlo na videlo.

- Smeta mi to što su naše majke znale da postoji mogućnost da je to i deda moje supruge, ali ništa nam nisu rekle - razočaran je muškarac.

Nakon toga su svi naručili testiranja kako bi saznali čitavu istinu.

Uprkos rezultatima, par je odlučio da ostane zajedno te da neće deliti ovu informaciju van porodice.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

04:43

DNK analiza je sto odsto sigurna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja