Najnovije vesti

POZVALA SAM SVEKRVU DA MI POMOGNE U KUĆI, A ONA URADILA NEŠTO NEMILOSRDNO: Žena došla sa posla, a na zidu je sačekao užas!
Foto: Profimedia

pomoć oko sređivanja doma

POZVALA SAM SVEKRVU DA MI POMOGNE U KUĆI, A ONA URADILA NEŠTO NEMILOSRDNO: Žena došla sa posla, a na zidu je sačekao užas!

Žena
07:00h

Nakon što su ona i muž uselili u svoj novi dom, zamolili su njegovu mamu da im pomogne sa uređenjem i pospremanjem, ali kad se jedan dan vratila kući s posla, žena je videla da je svekrva na zid okačila fotografiju sina i njegove bivše supruge.

Sve to je opisala na Reditu gde je druge korisnike pitala jesu li postupci njene svekrve neprimereni.

snajka, svekrva
foto: Shutterstock, Ilustracija

"Suprug i ja smo upravo kupili našu prvu zajedničku kuću i uzbuđeni smo što ćemo je zajedno srediti, ali on zbog posla puno putuje, a već je stigao novi nameštaj", napisala je žena kojoj je, kaže, svekrva ponudila pomoć, a ona je pristala, ali kad se jedan dan vratila kući s posla šokirala se kad je videla da je jedan od zidova pun uokvirenih slika koje je svekrva okačila.

- To ni nije glavni problem jer su te slike iz njegovog detinjstva, s mature, rođendana i slično, ali tad sam ugledala najveću uokvirenu sliku od svih, na kojoj su moj suprug i njegova bivša na dan njihovog venčanja... - ispričala je.

Svekrva inače, dodala je, obožava tu muževu bivšu i stalno je spominje, pa je uključuje u porodična događanja i praznike.

Svekrva
foto: Profimedia

"Odmah sam je napala pitajući je zašto je, dovraga, stavila tu sliku na zid i kako misli da je to primereno i rekla joj da je skloni, a ona je odgovorila da je to deo njegovog života koji ne mogu da obrišem, pa je nastavila kako se namučila da sredi taj zid...", napisala je.

Na kraju je, kaže, svađa među njima kulminirala tako da ju je izbacila iz kuće, a onda je počela da joj šalje poruke u kojima kaže da je ljubomorna, ogorčena i slično.

Odmah je, kaže, nazvala i sina i poslala mu poruku u kojoj joj ona kaže da "više ne dolazi kod njih kući", a on je onda ženi rekao da "njegova mama zna najbolje i da je bila u pravu što se naljutila ali da joj nije trebalo zabraniti dolazak".

devojke, svađa, devojke se svađaju, rasprava, žene
foto: Shutterstock

"Pokušao je da me nagovori da je nazovem i poništim tu zabranu, ali sam to odbila. Zatim je rekao da sam nepravedna što sam donela takvu odluku bez njega u našoj kući, a ne mojoj" ispričala je, ali većina se korisnika na Reditu složila s njom da je postupak bio potpuno neprikladan.

"Ja bih je isto izbacila!", napisala je jedna žena s kojom se većina složila, a prenosi Express.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:34

PALA PRVA JEDINICA U MAJKAMA I SNAJKAMA! Dvolična svekrva iza Radicinih leđa izogovarala jelo, a u lice joj rekla da je PRELEPO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track