ŽENA MU ZATRUDNELA SA LJUBAVNIKOM, A ON DAO ŠOK PREDLOG! Posle prevare niko nije očekivao ovakav razvoj događaja, svi misle jedno
Foto: Profimedia

bizarno!

ŽENA MU ZATRUDNELA SA LJUBAVNIKOM, A ON DAO ŠOK PREDLOG! Posle prevare niko nije očekivao ovakav razvoj događaja, svi misle jedno

Žena -

Toliko sam očajan da ponovo osvojim ljubav svoje žene da sam joj ponudio da budem otac detetu koje je dobila kad me prevarila s drugim muškarcem, napisao je muškarac u pismu psihoterapeutkinji Didri, piše britanski San.

- Ona ima 34, ja imam 36 i u braku smo devet godina, ali kao i kod većine parova i naš je seksualni život "presušio" nakon što smo dobili sinove od sedam, pet i dve godine - objasnio je on.

par, prevara, posao, afera
foto: Profimedia

Ipak, kaže, uživali su u međusobnom društvu i retko su se svađali. Ona je, međutim, to sve rizikovala kad ga je prevarila, a što je saznao kad je na vrhu ormarića u kupatilu pronašao kutiju u kojoj je bio pozitivan test na trudnoću i slika bebe s ultrazvuka.

- Lice joj je pobelelo kad sam joj rekao što sam našao. Očigledno joj nisam davao dovoljno ljubavi, pa kad ju je novi dečko na poslu pozvao na piće, pristala je. Na kraju su se napili, otišli kod njega i imali seks bez zaštite - ispričao je muškarac.

I pored svega što se desilo, muškarac kaže da voli svoju suprugu i da želi da bude sa njom, da ne želi da uništi svoju porodicu. Zato joj je predložio da to dete odgaja kao svoje što je nju šokiralo, pa je rekla da će razmisliti o tome.

prevara, afera, varanje, ljubavnica
foto: Profimedia

- Sad se pitam da li je to bila dobra ideja, kako ćemo objasniti ako beba izgleda drugačije od naše druge dece? Šta ako će pravi tata ipak hteti da se uključi? - zapitao se.

- Ovde su bitne tri stvari. Prvo, možete li vi i vaša supruga obnoviti svoj odnos? Ona će morati da bude jednako predana kao i vi - odgovorila mu je Didri.

Drugo, kaže, bitno je može li on zaista može tuđe dete da prihvati kao svoje jer će ga verovatno podsećati na ženinu aferu pa može da počne da mu zamera.

prevara, afera, par, veza
foto: Profimedia

- I treće, šta biste rekli svojoj drugoj deci, široj porodici i prijateljima? Takve tajne često izađu na videlo, pa bi bilo pametno razmisliti o svim mogućnostima - zaključila je Didri, objavio je The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track