"OD OVIH ŽENA IZ SRBIJE BEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA" Momak iz Dubaija dao SUD o Srpkinjama i napravio HAOS! Evo kojih se treba čuvati
Foto: Instagram/Andreas

OTAC MU JE S BALKANA

"OD OVIH ŽENA IZ SRBIJE BEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA" Momak iz Dubaija dao SUD o Srpkinjama i napravio HAOS! Evo kojih se treba čuvati

Žena -

Momak iz Maroka po imenu Andreas, koji trenutno živi u Dubaiju, popularan je na TikToku, a njegovi šaljivi snimci dostižu višemilionske preglede.

On uglavnom govori o ženama i muško-ženskim odnosima, ocenjujući dame različitih nacija i upozoravajući na one od kojih treba bežati glavom bez obzira. Andreas, kome je otac poreklom sa Balkana, iako nije poznato iz koje tačno zemlje, nedavno je objavio video u kome je dao svoje mišljenje i o Srpkinjama.

Ovaj zgodni mladić istakao je da su Srpkinje opasne žene, a potom je naveo i kojih se posebno treba čuvati.

"Ako je iz Srbije, ona je opasna. Ali, ako je iz Srbije i njeno ime je Ana, Mila, Svetlana, Milena, Jelena, Marina, Anđela ili Jovana, beži, habibi", rekao je on u snimku koji ima gotovo milion pregleda.

Naravno, Andreas je ovo snimio u šaljivom tonu, a u nekoliko prethodnih objava hvali ovdašnje žene. Ipak, njegov video je svakako izazvao brojne reakcije i pregršt komentara.

"Nabrojao si praktično svaku ženu u Srbiji", "Istina, ali ako je iz Srbije, verovatno je prelepa", "Druže, probaj da se oženiš Srpkinjom. Nikada ti neće biti dosadno u životu, osim ako ti ona to ne dozvoli", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:49

POBEDNIK MOZAIKA UZEO 300.000 DINARA I PUT U DUBAI! Mitrović za Kurir TV: Nisam se takmičio protiv igrača VEĆ SA SAMIM SOBOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track