MUŽ JE OTIŠAO NA POSLOVNI PUT, A OVAKO SAM SE OTARASILA DECE DA BIH BILA S LJUBAVNIKOM: To je cena za našu sreću i ne kajem se
Foto: Profimedia

SNAŠLA SE

MUŽ JE OTIŠAO NA POSLOVNI PUT, A OVAKO SAM SE OTARASILA DECE DA BIH BILA S LJUBAVNIKOM: To je cena za našu sreću i ne kajem se

Žena -

Džordžija (44) majka je dvoje dece koji studiraju u drugom gradu, pa je nakon dugog niza godina napokon ostala sama sa suprugom. Uprkos tome što je mislila da će im biti lepo zajedno, brak im se raspada, ali su zbog dece odlučili da ostanu zajedno. Džordžija je pronašla ljubavnika, a kad su se deca vratila na leto s fakulteta, nije znala šta da radi.

- Trebalo je da muž ode na poslovni put i ja sam smislila odlično rešenje za sve nas - rekla je žena, koja je odlučila da deci uplati putovanje dok joj suprug nije u gradu, kako bi ostala sama.

Muškarac, žena
foto: Shutterstock

- Možda to nekome zvuči preterano, ali to je mala cena za moju i njihovu sreću - kaže Džordžija, čija deca imaju 20 i 21 godinu.

Kako kaže, osim što je htela da ih nema u gradu, želela je da ih počasti za uspešno završenu godinu studija, pa su njenu odluku svi lako prihvatili.

- Nisam mogla da zamislim to da raskinem s ljubavnikom, teško bi mi to palo - iskreno je ispričala Džordžija.

- Sa suprugom nemam neki odnos, imam osećaj da je naša veza jednostrana. On ništa ne preduzima, a zna da sam nesrećna. Imam osećaj da uopšte ne želi da provodi vreme sa mnom - zaključila je.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:22

LJUBAVNIK SAMO U GAĆAMA BEŽAO PREKO TERASE! Razjareni muž prvo je OBORIO suprugu na pod, a onda je sve ostavio u ŠOKU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track