MUŠKARCI IZ SRBIJE NIKAD ISKRENIJI O ŠKAKLJIVOJ TEMI: Otkrili zašto su se razveli, a neki njihovi odgovori su veliko iznenađenje!
Foto: Profimedia/Ilustracija

ogolili se

MUŠKARCI IZ SRBIJE NIKAD ISKRENIJI O ŠKAKLJIVOJ TEMI: Otkrili zašto su se razveli, a neki njihovi odgovori su veliko iznenađenje!

Žena -

Razvod je jedna od najvećih životnih trauma. Odluka o okončanju braka često je teška, a parovi mogu provesti mesece, ili čak godine u nefunksionalnom braku dok jedna strane ne odluči da preseče situaciju.

Ona je veoma često agonija i za supružnike, i za decu ali i okruženje.

razvod, raskid
foto: Shutterstock

Statistike kažu da su savremenom zapadnom svetu žene neuporedivno više iniciraju razvod nego muškarci. Brojke variraju od države do države. Primera radi, u Sjedinjenim Američkim državama je to oko 70 odsto.

U Velikoj Britaniji je u 2019. godini 62 odsto žena od ukupnog broja zahteva je rešilo da "preseče". Neke zemlje su čak, poput Velike Britanije, olakšala proceduru za podnošenje zahteva. Ova promena mogla bi, kako se očekuje, da otvori vrata još većem broju žena koje su ranije možda oklevale, da podnesu zahtev za razvod braka.

Evo šta su srpski muškarci odgovorili.

Razvod, Svađa, Roditelji
foto: Profimedia

Bojan (36)

- Da budem sasvim iskren, razveo sam se jer sam se zaljubio u drugu ženu. Bio sam u paralelnoj vezi dve godine i to mi je odgovaralo. Nije mi padalo na pamet da se razvedem. Kod kuće sam imao ženu i decu, a sa strane avanturu i strast. Međutim, moja žena je to otkrila. Iako je bila spremna da pređe preko toga, ja sam dobro seo i razmislio i shvatio da je besmisleno da nastavimo dalje. Prosto, nisam je više ni voleo ni želeo kao pre. Odlučio sam da se razvedem. Ja sam danas sam, nisam više ni u vezi sa ženom s kojom sam bio tokom braka i mogu da vam kažem da se ni jednog momenta nisam pokajao zbog odluke.

Nenad (44)

- Nismo imali decu, pa je čini mi se, odluka bila lakša. Prosto, vremenom smo se udaljili emocionalno i postali smo kao cimeri umesto partneri. Izgubili smo strast i osećaj povezanosti. Bez ljubavi i podrške, odlučili smo da se raziđemo kako bismo pronašli sreću negde drugde.

Aleksandar (49)

- Finansijski problemi su preplavili našu vezu. Stalni stres i sukobi oko novca narušili su našu emotivnu povezanost. Bez mogućnosti da prevaziđemo ove izazove, razvod je postao neizbežan.

brak, razvod, veza, dete, porodica
foto: Profimedia

Ognjen (40)

- Žena mi je bila neverna. Nepopravljiva šteta koju je time napravila, dovela je do kraja našeg braka. Pokušali smo da prevaziđemo tu prepreku, ali povređeno poverenje i dalje je stvaralo probleme. Na kraju smo odlučili da je bolje da svako ide svojim putem.

Nemanja (39)

- Moja bivša žena je bila jezivo ljubomorna. Nisam moga nigde da mrdnem bez nje. Smetalo joj je što se viđam sa ortacima, stalno je mislila da je varam. Užasno je bila otrovna i nepodnošljiva. Nije mi bilo lako da donesem tu odluku, ona je čak i obećavala da će da se promeni, ali posle par meseci uvek bismo se vraćali na isto. Na kraju sam odlučio da je razvod najbolje rešenje za oboje.

(Kurir.rs/NajŽena)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track