"NEMA LEPŠE STVARI OD DLAČICA NA ŽENSKOM TELU" Brutalno je zgodna, a godinama ne depilira PAZUHE I PREPONE i ponosno ih pokazuje
Foto: Printscreen TikTok

ISTIČE DA JE VAŽNO VOLETI SEBE

"NEMA LEPŠE STVARI OD DLAČICA NA ŽENSKOM TELU" Brutalno je zgodna, a godinama ne depilira PAZUHE I PREPONE i ponosno ih pokazuje

Žena -

Portugalka Kalita Fajr redovno na društvenim mrežama objavljuje poruke o važnosti "ljubljenja sebe" i pozitivnog doživljala sopstvenog tela, a da se ne bi sve završilo na priči, još je pre tri godine odlučila da kaže ne žiletima, brijanju i depilaciji.

Nikada se nije više govorilo o važnosti samopouzdanja i prihvatanja sopstvenog tela sa svim njegovim nesavršenostima nego poslednjih nekoliko godina, a svaka prava influenserka i moderna devojka današnjice pored svojih fotografija na društvenim mrežama dodaje i hashtag #bodypositive, engleski izraz koji objedinjuje sve navedeno.

Međutim, dok nekima on označava žensku snagu koja predugo svetu krojenom za muškarca nije mogla da dođe do izražaja, drugi veruju da ono što promovišu moraju, da bi bilo iskreno, i sami da žive, pa sve više nepoznatih i slavnih žena javno odbacuje proizvode za negu poput brijača, pokazujući time da se neće ukalupiti u nametnuti standard lepote, te da se i bez ulepšavanja dobro osećaju u svojoj koži.

Jedna od njih je i Portugalka Kalita Fajr. Iako joj mnogi zameraju selfije sa dlakavim pazusima i preponama, nju, kaže, nije briga, pa su dlačice na njenim fotografijama i videima uvek u prvom planu. U jednom nedavnom videu Fajr je tako pozirala u crvenom bikiniju s rukama podignutim iznad glave, kako bi svima pokazala da više ne poseduje brijač, a pored je napisala: "Dlake na telu su predivne".

U nekim drugim videima uz dlačice devojka pokazuje i celulit, uvek ističući kako voli svoje nesavršenosti, ali njene poruke nisu uvek dobro prihvaćene, pa Fajr redovno dobija i gomilu negativnih, čak i uvredljivih komentara.

“Ma da, ko želi da bude pun intimnih dlaka? Niko!”, napisao je jedan pratilac.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

01:44

NOVINARKA ESPRESA IMA NEOBIČAN TRETMAN ZA PODMLAĐIVANJE! Ljigav je, NE GLEDAJTE AKO STE GADLJIVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track