KAKO MI RASTU DLAKE, TAKO MI RASTE BANKOVNI RAČUN: Ne pada mi na pamet da obrijem SVOJ ŽBUN! Evo koliko se dugo NISAM DEPILIRALA
Foto: Printscreen Tiktok

UNOSNO

KAKO MI RASTU DLAKE, TAKO MI RASTE BANKOVNI RAČUN: Ne pada mi na pamet da obrijem SVOJ ŽBUN! Evo koliko se dugo NISAM DEPILIRALA

Žena -

Čeri iz Sijetla, koja je OnlyFans model. otkrila je kako zarađuje hiljade dolara nakon što je odbacila brijač. Naime, 25-godišnja devojka, koja na TikToku objavljuje sadržaj pod imenom @ittybittycherry, shvatila je da može da zaradi velike svote novca ostavljajući dlačice na telu.

Devojka. koja ima diplomu iz poslovne administracije, deli svoje dlakave delove tela na internetu i objašnjava da je "prirodno imati dlake na telu", prenosi Daily Mail.

Ona redovno na društvenim mrežama deli snimke koji promovišu tzv. "body positivity", podstičući žene da prestanu da se stide dlačica na telu. Takođe, ova OnlyFans "kreatorka" priznala je da mesecima nije obrijala noge, pazuhe ili stidno područje.

Iako se često mogu pročitati negativni komentare na račun njenog izgleda, Čeri je snimila niz "osvetničkih" snimaka u kojima je ućutkala internet "trolove" koji negativno govore o njenom prirodnom izgledu. Na jednom nedavno objavljenom snimku, Čeri je pokazala svoje dlake ispod pazuha i prikupila više od 270 tisuća pregleda.

Mnogi su pohrlili u komentare kako bi pohvalili zvezdu OnlyFansa i zahvalili joj na samopouzdanju koje im je dala. Doduše, uvek ima i negativnih komentara na njene dlakave pazuhe, a jedan korisnik platforme joj je komentarom dobacio da "obrije taj žbun".

Inače, za Daily Star je manekenka priznala da ne planira da se brije u skorije vreme.

- Svoj žbun uzgajam oko šest meseci, a sve ostalo sam prestalada brijem pre osam meseci. Obrijala sam ga pre šest meseci jer mi je jedan moj obožavatelj platio 5.000 dolara za to - rekla je.

- Drugi mi je platio 7.000 dolara da ga više nikada ne obrijem. Shvatila sam da u ovoj industriji postoji tržište za dlakave devojke. Moji obožavatelji počeli su da traže da puštam dlake svuda. Kako su mi dlake rasle, tako je rastao i moj bankovni račun - zaključila je.

(Kurir.rs/ Daily Mail)

Bonus video:

00:41

MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS! U Pulsu Srbije o posledicama na njeno dete: Gole slike će imati deca u školi, a to je okrutno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja