MAJA KUPILA JAKNU U RADNJI POLOVNE ODEĆE A U DŽEPU NAŠLA MALI DNEVNIK: Slomila se kad je saznala sudbinu tajanstvenog para (VIDEO)
Foto: Printscreen Tiktok

jako je potreslo

MAJA KUPILA JAKNU U RADNJI POLOVNE ODEĆE A U DŽEPU NAŠLA MALI DNEVNIK: Slomila se kad je saznala sudbinu tajanstvenog para (VIDEO)

Žena -

Tiktokerka Maja Somer nedavno je objavila snimak o jako čudnom iskustvu nakon kupovine kožne jakne u jednoj radnji polovne odeće.

Maja nije ni slutila šta će sve pronaći u džepovima već nošene jakne.

"Ovu kožnu jaknu sam našla u prodavnici polovne garderobe. Savršeno mi je pristajala, pa sam je kupila", započela je priču i u nastavku ispričala da je u džepu jakne pronašla mali dnevnik.

"Na desnoj strani ovog malog dnevnika koji sam otvorila pisalo je četvrtak, 11. novembar 1971.“, rekla je Maja. Ostatak kratkog snimka je bio srceparajući. Pisalo je: „Prošlo je nedelju dana, a Dajen me nije nazvala, niti poslala poruku“.

Takođe, ono što je Maji zapalo za oko bio je i jedan tužan podatak, od 22. novembra iste godine.

"Danas bi bila naša deveta godišnjica i 10 godina kako smo zajedno“, napisao je vlasnik jakne, "I ja sam se napio“.

@thinklessaboutmen This might be the most special artifact I’ve ever thrifted. #1970s #1960s #timecapsule #vintage #heartbreak ♬ A Day in My Life

Čini se da raniji zapis od 4. novembra beleži poslednje dane sreće ovog tajanstvenog para.

"Dajen i ja smo vodili ljubav jutros. Odveo sam je na doručak, a zatim na posao“, rekao je pisac, pa dodao: "Nisam znao da će to biti poslednji put da je vidim.“

pismo, rukopis
foto: Profimedia

Njena osećanja prema kožnoj jakni su se promenila nakon što je saznala više o misterioznoj Dajen.

"Mogla sam da osetim slomljeno srce koje je nosilo ovu jaknu“, rekla je.

"Prvi put u 10 godina nisam sa Dajen u ovo doba godine“, glasio je jedan sumorni dnevnički zapis. Novogodišnji zapis od 1. januara 1972. sadržao je samo jednu reč: "Zašto?“

"Nadam se da nikada neću završiti ovu knjigu. Možda će se Dajen vratiti pre mene“, napisao je vlasnik na koricama sveske.

Maja je pored dnevnika tužne sadržine pronašla i tri srebrna dolara iz 1921. godine, dok je u drugom džepu bila mala flaša kanadskog viskija „Seagrams“ iz 1966.

Maja je potpuno bila ganuta otkrićima i dirljivom pričom o jakni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:29

Ja volim drugu! Raskid Maje i Luke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track