ISPLIVALE ODVRATNE TAJNE HOTELSKIH SOBA: Zgadiće vam se život kada čujete ove užasne priče, bivša radnica otkrila sve prljavštine
Foto: Printscreen

neverovatno!

ISPLIVALE ODVRATNE TAJNE HOTELSKIH SOBA: Zgadiće vam se život kada čujete ove užasne priče, bivša radnica otkrila sve prljavštine

Žena -

Džanesa Ričard iz Kanade radila je u jednom vrlo luksuznom hotelu, pre nego što je postala mama, a onda je rešila da progovori o svim užasnim stvarima koje nismo znali o hotelima.

Zbog svojih iskrenih smernica, postala je veoma popularna na TikToku, gde ima svoj profil pod nazivom „Ispovesti bivše hotelske radnice“.

čaršav, slaganje, posteljina
foto: Printscreen/Tik Tok

"Želim samo da napomenem da je ovo zasnovano na mom ličnom iskustvu i hotelu u kojem sam radila. Nisu svi hoteli ovakvi", naglasila je odmah na početku Džanesa.

Prvo što je u snimku savetovala svoje pratioce jeste da ne leže na pokrivaču koji se nalazi na krevetu, jer se ne pere često koliko i posteljina.

Hotel
foto: Printscreen

"Radila sam u hotelu pre nekoliko godina i želela bih da vam ispričam sve tajne koje možda niste znali. Većina hotela ne pere prekrivače između smena gostiju u sobi. Grozna stvar je što se to radi samo jednom godišnje - ne ležite na njemu, skinite ga", upozorava.

Potom se osvrnula i na posteljinu.

- A pre nego što zatražite set čistih čaša, pregledajte i jorgan – da li je čist? Ispostavilo se da ni jorgani nisu tako čisti kao što biste očekivali. Većina hotela, ne peru svoje jastuke i jorgane“. Oni ih peru možda jednom godišnje što je stvarno je***o odvratno - sa nevericom priča ova bivša radnica u hotelu.

Džanesa takođe preporučuje izbegavanje konzumiranja bilo koje tečnosti iz čaša koje su na raspolaganju u sobama.

"Gotovo svaka soba koju rezervišete ima flašu vode za piće i čaše. Ne pijte iz njih, jer se ne menjaju sve dok deluju čisto! Naravno, menjaju se ako se vidi da su gosti pili iz njih, ali ako izgledaju kao da ih nisu pipnuli, čekaju sledećeg gosta", otkrila je Ričard.

Ona takođe ističe da ne bi trebalo da hodate bosi po tepihu, jer iako se redovno usisava, vrlo retko se dubinski čisti. Ipak, opisala je i neke pozitivne strane boravka u hotelu.

"Ako imamo slobodnih soba, možemo vas nagraditi apartmanom ili vam dati bolju sobu bez ikakve naknade. Neki hoteli imaju politiku 'stopostotnog zadovoljstva', što znači da ukoliko vam se nešto ne sviđa, kažete menadžeru i dobićete to u svojoj sobi", govori u videu.

@janessarichard Reply to @keepfocus2021 Why I quit the hotel industry! Leave your questions below ? #canadianmamas #momlife #toddlermom #pregnant #pregnancy ♬ LOTUS FLOWER BOMB x YRN - Michael Napiza

I dodaje da hotel nikada ne rezervišete preko posrednika, jer ne znate šta ćete dobiti.

- Ukoliko je moguće, smeštaj direktno bukirajte preko hotela, ako rezervišete preko treće strane, vaša soba i tip sobe nisu zagarantovani - objasnila je ona.

Njen poslednji savet odnosi se na doručak i na to da možete zamoliti osoblje da vam pripremi obrok paket, koji možete poneti sa sobom, ako ne stižete na doručak na vreme.

Ovaj snimak izazvao je reakcije i drugih sobarica, koje su tvrdile da se u njihovim hotelima prekrivači često peru, ali isto tako i da poznaju ugostiteljske objekte u kojima to nije slučaj.

tepih
foto: Profimedia

Ostali korsnici TikToka su se složili i te kako sa Džanesom, a komentari sa sličnim iskustvoma se nižu u velikom broju ispod njenih objava, samo neki od njih su:

- Ne, ovako je u svakom hotelu - dodao je jedan bivši zaposleni.

- Nedovoljno zaposlenih koji su nedovoljno plaćeni, ovo je rezultat - usaglasio se još jedan korisnik.

Činilo se da je jedan korisnik primetio problem prljavog tepiha:

- Ljudi me ismevaju jer nosim hotelske papuče, a sada su moje sumnje potvrđene, hvala!

- Novostečeni strah od hotela posle svih ovih priznanja - prokomentarisao je još neko.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

SRPSKA GLUMICA O ISKUSTVU SA ČARLIJEM ŠINOM: Dok snima dobar je, kad se ugase kamere nastaje JEZIVA PROMENA! Droga je činila svoje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track