UBEDIO ŽENU DA JE BRED PIT I OJADIO JE ZA 170.000 EVRA: Bila ubeđena da su u ljubavnoj vezi, a onda je usledilo BOLNO buđenje!
Foto: David Parry / PA Images / Profimedia

naivna

UBEDIO ŽENU DA JE BRED PIT I OJADIO JE ZA 170.000 EVRA: Bila ubeđena da su u ljubavnoj vezi, a onda je usledilo BOLNO buđenje!

Žena -

Nije sramota ponekad ispasti naivan, dogodi se svakome, ali prilično je zabrinjavajuće kada poverujete u to da ste u vezi s Bredom Pitom.

A neimenovana žena sa juga Španije dugo je živela u uverenju da slavni američki glumac voli i želi upravo nju i samo nju.

Bred Pit
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Ipak, ovih je dana napokon podnela tužbu protiv nepoznatog prevaranta, i to nakon što joj je taj prepredenjak slomio srce i usput opustošio račun za najmanje 170.000 evra, pišu upravo španski mediji.

Javnost je o tom slučaju izvestila advokatica Antonia Estela Aroza, koja je pojasnila da je njena klijentkinja, inače sredovečna žena, nasela na priču da komunicira s Bredom Pitom nakon što se učlanila u klub njegovih obožavatelja na Fejsbuku početkom 2022. godine, prenosi Net.hr.

Ubrzo je poverovala i u to da se s Pitom upustila u romantičnu vezu, a život joj se totalno zakomplikovao kada je nasela na "Pitovo" obećanje da će doći u Španiju kako bi je napokon strastveno poljubio i promovisao je u filmsku zvezdu.

Bred Pit
foto: Profimedia

Naime, prevarant je gospođi obećao je da će je uključiti snimanje filma, a tada je počeo da zahteva različite iznose kako bi se pokrili troškovi organizacije i njegovog dolaska.

Zanimljivo, muljator je svojoj žrtvi s vremena na vreme slao i fotografije s crvenog tepiha, a neretko je znao i da ih ukrašava ličnim porukama.

Tako joj je jednom prigodom nesrećnoj gospođi poslao fotografiju nasmešenog Breda Pita na koju je fotošopirao papirić s rečenicom: "Draga, stvarno te volim i obećavam da ću ti sve vratiti. Draga, još te volim i još uvek sam tu za tebe."

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:51

SA SVOJIM PREMIJERA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac otkrio da ne podnosi gužve: Volim da se nikome ne javim i na miru da gledam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track