MLADA BANKARKA NE MOŽE DA ODOLI OŽENJENOM ŠEFU! Kaže da ne može da prestane da se viđa sa njim i da je uzbuđuje ZABRANJENO VOĆE
Foto: Profimedia

dvoumi se

MLADA BANKARKA NE MOŽE DA ODOLI OŽENJENOM ŠEFU! Kaže da ne može da prestane da se viđa sa njim i da je uzbuđuje ZABRANJENO VOĆE

Žena -

Kažu da je zabranjeno voće najslađe, pa tako jedna radnica u banci ne može da prekine seksualni odnos sa svojim šefom, zbog čega je odlučila da potraži pomoć.

afera
foto: Shutterstock

28-godišnjakinja nikako ne može da prekine seksualni odnos sa svojim nadređenim. Zbog toga je odlučila da se obrati savetnici za muško-ženske odnose Didri Sanders: "Moj oženjeni šef daje mi unapređenje ili povlasticu na poslu svaki put kad pokušam da prekinem našu seksualnu vezu."

"Imam 28 godina i izvršna sam pomoćnica u banci. Moj ljubavnik ima 36 godina i viši je menadžer. U vezi smo godinu dana i, iako još uvek imamo intenzivan seks i sjajno se slažemo kad smo sami, vidim da gubim vreme. Preko nedelje ostaje u stanu, a vikendom se vraća u porodičnu kuću jer njegova supruga odbija da se preseli u grad. Gotovo i ne priča o njoj, jedino što kaže je to da je 'teška i sebična'", napisala je savetnici.

Početak afere sa šefom

Zatim joj je objasnila svoju priču: "Naša afera je započela jedne večeri nakon što me je pitao želim li piće. Nakon toga sam pristala da se vratim u njegov stan da sačekam taksi. Otvorili smo bocu vina i ubrzo smo počeli da istražujemo jedno drugom telo na sofi. Bio je neverovatan i onde smo se seksali. Od tada se sastajemo najmanje tri puta nedljno. Problem je u tome što on ne voli svoju ženu, ali je nikada neće ostaviti zbog njihove 11-godišnje ćerke."

žena, krevet, poruke, prevara, preljuba, afera
foto: Profimedia

"Prvi put kad sam htela da raskinem, osigurao mi je unapređenje iz recepcionara u izvršnog pomoćnika. Drugi put je organizovao spa vikend za mene i moje prijatelje kao povlasticu na poslu, a treći put mi je osigurao da mi firma plaća taksi. Na poslu je još jedan tip koji ima 29 godina. Izašli smo nekoliko puta. On je sladak, želi da vidi kuda ide naš odnos. Koga da izaberem?", pitala je savetnicu.

Zabranjeno voće

Didri joj je odgovorila: "Znaš da moj odgovor nikada neće biti, 'Budi s oženjenim muškarcem'. Ovaj tip je zabranjen. Već ste zaključili da on neće napustiti svoju ženu, tako da je ova veza mrtva od starta. I sigurna sam da su te povlastice na poslu slaba uteha za usamljenost koju osećate."

seks
foto: Shutterstock

"Prekinite s ovim oženjenim muškarcem i dajte prostora da razvijete sopstvene interese i prijateljstva, nemojte žuriti u novu vezu. Odahnite i ako još uvek želite pronaći posebnu osobu za pravu vezu, onda možete istražiti imate li vi i vaš kolega budućnost - sve dok se na odnose na radnom mestu ne gleda s mrštenjem", savetovala joj je, piše The Sun, a prenosi Net.hr.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track