VERENIK JOJ ZABRANIO DA NOSI BELO NA VENČANJU: Buduća mlada pobesnela, a tek da čujete razlog, pašće vam vilica od iznenađenja!
Foto: Profimedia

ima nas raznih

VERENIK JOJ ZABRANIO DA NOSI BELO NA VENČANJU: Buduća mlada pobesnela, a tek da čujete razlog, pašće vam vilica od iznenađenja!

Žena -

Žena se oglasila na Reditu i objasnila da njen budući suprug želi da ona na venčanju radije nosi crveno, nego belo jer će "inače obmanjivati goste o svom seksualnom životu".

Buduća mlada je ogorčena nakon što joj je verenik zabranio da nosi belo na njihovom venčanju, jer prema njegovom mišljenju nije "dovoljno čista". Objasnila je kako je upoznala svog budućeg supruga, nakon što je okončala četvorogodišnju vezu s dečkom iz srednje škole.

venčanica
foto: Printscreen/Twitter

Ona tvrdi da je on oduvek bio nesiguran zbog činjenice da je ona izgubila nevinost s bivšim dečkom kada je imala 18 godina, pogotovo jer je on bio nevin kad su se upoznali.

- Sa njim sam šest godina i verena sam zadnjih osam meseci. Pre otprilike mesec dana, niotkuda mi je rekao da je razgovarao s nekim od svojih kolega kako misli da ne bih trebalo da nosim belu haljinu. To mi je bilo potpuno čudno. On je vrlo umetnički tip, pa sam ovo više shvatila na način kako će fotografije ispasti ili nešto u tom smislu, ali odlučila sam da svakako nosim belo. Rekla sam mu to i videla sam da se naljutio, ali je pustio - ispričala je.

Nakon što je dve nedelje kasnije otišla po svoju belu haljinu, verenik se posvađao s njom, tvrdeći da bi umesto toga trebalo da nosi crveno jer nije devica.

- Tražio je da vidi haljinu koju sam odabrala, ali rekla sam da ne može, jer sam htela da to bude iznenađenje za dan našeg venčanja - dodala je.

mladoženja, mlada
foto: Printscreen/Youtube

Tražio je da mu barem kaže koje je boje haljina, a kad mu je rekla da je bela, uhvatio ga je "grč".

- Iskreno, ne vidim zašto je ovo velika stvar, gotovo svi nose belo na dan venčanja. Kada sam ga pitala koju boju misli da ću nositi, rekao mi je da bi trebalo da nosim crveno. Opet, ovo mi je bilo čudno pa sam ga upitala zašto bi nosila crveno na našem venčanju, on mi je rekao da mlade nose belo samo kad su "čiste" - priča mladenka.

Tražeći potvrdu, verenik je svojoj mami ispričao sve o beloj vjenčanici svoje buduće supruge, verujući da će ona stati na njegovu stranu po tom pitanju. Međutim, nije ispalo kako se nadao.

- Otišao je kod svoje mame zbog svega toga misleći da će me uveriti, ali ona je na mojoj strani. Pre dvije noći on, njegova mama i ja stajali smo u dnevnoj sobi i svađali se oko mog seksualnog života "prikazanog u haljini" - ističe žena.

Mama mu je na sve rekla da ni on više nije devica pa bi možda i on trebao da nosi crveno, na što je muškarac briznuo u plač.

muškarac, suze, plakanje, plače, tužan
foto: Profimedia

- Međutim, on i dalje tvrdi da bi to što ja nosim belo zavaralo sve goste, i da je za muškarce drugačije. Sve me ovo iskreno nateralo da se uopšte zapitam o udaji za ovog čoveka. Ne znam je li to samo zato što je sve tako sveže, ali stvarno mi se gadi. On nije čak ni religiozan pa pretpostavljam da se radi samo o tome da još uvek razmišlja o tome da sam izgubila nevinost s 18 godina i pre nego što sam ga uopšte upoznala - zabrinuta je buduća mlada, prenosi 24sata.hr.

- Bela haljina nije čak ni stvar čistoće, trend je tek započeo kada je kraljica Viktorija nosila belu venčanicu - pisali su joj.

- Sada on neće biti čist za svoju sledeću nevjestu! Nije ispalo baš kako je planirao - komentarisali su.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track