SPAVANJE PRE 22H: Kako da nagovorite decu da legnu na vreme, iako je leto?
Foto: Promo

SPAVANJE PRE 22H: Kako da nagovorite decu da legnu na vreme, iako je leto?

Žena -

Iako se leti kada je raspust svi malo opuste što se detetovog spavanja tiče, i deca, i tate, i mame, mališani bi ipak trebalo da najkasnije do 22h budu u krevetu. Ali kako da ih privolite da krenu na spavanje? Pogledajte OVDE naš predlog.

Zvezdana lampa ni jednog mališana ne ostavlja ravnodušnim. Zahvaljujući njoj će pre leći u krevet, lakše će zaspati i imati lepši san. Sjajna je i za devojčice i za dečake, i nije rezervisana samo za malu, već i za nešto stariju decu.

Zašto je zvezdana lampa drugačija od obične?

Zato što je ona istovremeno i projektor koji „baca“ prikaz zvezdica svuda po sobi. A zidovi i plafon ispunjeni zvezdicama izgledaju neverovatno čarobno. A dodatni plus jeste mogućnost rotiranja. To znači da zvezdice mogu da se okreću svuda po sobi. Kretanje je vrlo sporo, pa neće uznemiriti i razbuditi decu. Suprotno od toga, relaksiraće ih i pripremiti ih za san.

Zvezdanu lampu svojim mališanima možete poručiti po specijalnoj akcijskoj ceni OVDE ili na broj 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

Možete da izaberete da li će zvezdice da budu jednobojne ili će sijati u više boja. A ako želite da je koristite kao običnu lampu koja ne projektuje zvezde, možete i to - samo treba da ostavite na vrhu beli poklopac, da je ne otvarate.

S obzirom da diskretno sija, ona pomaže deci da lakše zaspe i da lepše spavaju. Fokusirajući se na zvezdice, ona će ih umiriti i rasteretiti ako su imali stresan dan.

Sada zvezdanu lampu svojim mališanima možete poručiti po specijalno sniženoj ceni OVDE ili na broj 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track