BESAN ODGOVOR STILISTKINJE PRVE DAME CRNE GORE: Evo šta kaže za FAMOZNU HALJINU i na prozivke da joj se OCRTAVAJU BRADAVICE
Foto: Printscreen/Video Plus

PRAŠINA SE NE SLEŽE

BESAN ODGOVOR STILISTKINJE PRVE DAME CRNE GORE: Evo šta kaže za FAMOZNU HALJINU i na prozivke da joj se OCRTAVAJU BRADAVICE

Žena -

Crnogorski predsednik Jakov Milatović u sredu uveče održao je svečani prijem na Cetinju povodom Dana državnosti Crne Gore, a uz njega je bila i supruga Milena. Međutim, korisnici Tvitera nisu obratili pažnju na govor prve dame, već su se najviše bavili njenom haljinom i zašto joj se ocrtavaju bradavice.

Ubrzo nakon što se Tviter korisnici upustili u raspravu o haljini Milene Milatović, koju su nazvali "neukusnom" i da joj se "ocrtavaju bradavice", crnogorski predsednik Jakov Milatović je reagovao i napisao je da "mora da razočara Tviter javnost jer ne radi se o telesnom, već o tekstilnom".

Milena Đurđić, lična stilistkinja prve dame Crne Gore, za list "Standard" izjavila je da je oduševljena kako je sve ispalo i da je u pitanju retka harmonija divne žene i siluete.

”Oduševljena sam! Prva dama CG i zlatna haljina, jednostavno su blistale! Retka harmonija prekrasne ženske siluete sa formom i bojom kreacije! Emitovali smo poruku: plemenitosti, moći, ambicije, uspeha, ponosa i slave! A ponosno smo slavili naš najveći praznik – Dan državnosti!”

Milena Đurđić, Milena milatović
foto: Printscreen Instagram

Modna dizajnerka i stilistkinja Đurđić objavila je ilustraciju na kojoj piše ”Jedine bradavice koje treba da vas interesuju su vaše”.

”Kakvi su vam zli jezici i pakost, nadam se da vam i život nije takav, nego, boga mi, teško. Ne, nisu bradavice. Šav od haljine je u pitanju! Na sreću, vi takvi stajete u šaku malog deteta. Reakcije na haljinu i odelo opet su preneli mediji u regionu, a da ne pričamo o svim predivnim utiscima ljudi koji nam stižu svakog dana”, stoji u objavi stilistkinje prve dame Crne Gore.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:07

KURIR TV SPECIJAL! Božović: Srbija i Crna Gora ostaju najbolji prijatelji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track