NARUČILA VENČANICU ZA 8.000 DINARA PA SE ŠOKIRALA KAD JE STIGLA: Zbog ovog je dmah tražila da joj vrate novac FOTO
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter

da li je moguće?!

NARUČILA VENČANICU ZA 8.000 DINARA PA SE ŠOKIRALA KAD JE STIGLA: Zbog ovog je dmah tražila da joj vrate novac FOTO

Žena -

Nije tajna da naručivanje odeće putem interneta može biti rizično - ako je niste isprobali pre kupovine, nikad ne znate šta ćete da dobijete.

Ipak, buduća mlada odlučila je da rizikuje jer je pronašla 'savršenu' venčanicu po povoljnoj ceni, ali ostala je šokirana kada je videla što je došlo u pošti, preneo je mirror.co.uk.

venčanica
foto: Profimedia

Migan Tejlor na Wishu je pronašla venčanicu za samo 8.000 dinara (oko 60 funti), ali kada je pošiljka stigla na njenu adresu shvatila je da uopšte ne liči na fotografije venčanice s aplikacije za kupovanje.

- Nisam mogla da verujem kada sam videla šta je stiglo. Nimalo nije izgledalo poput fotografije prema kojoj sam je naručila. Bila sam prilično slomljenog srca, ali nisam mogla da se suzdržim od smeha - rekla je ranije Migan.

Migan Tejlor, venčanica
foto: Printscreen/Facebook

Kontaktirala je korisničku podršku Wisha ti zatražila povrat novca, ali i s tim je imala problema.

- Tražila sam povraćaj novca, ali rekli su mi da treba originalna ambalaža i kutiju u kojoj je došla, a ja je nisam zadržala. Zatim sam im rekla da mi je ovo uništilo venčanje jer sam očekivala haljinu s fotografije. I napokon su mi vratili novac - objasnila je tada (jula 2022. godine).

smejanje, smeh
foto: Profimedia

Ipak, uspela je da pronađe smešnu stranu cele priče, te je svoj neuspeli pokušaj kupovine preko interneta podelila na Fejsbuk profilu. Njena objava brzo je postala viralna, a mnogi nisu mogli da veruju kolika je zapravo razlika između venčanice koja je došla i one s fotografije.

(Kurir.rs/Večernji)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track