VENČANJE NAM JE BILO ROMANTIČNO, A KAD JE IZUSTIO OVO, RASPALA SAM SE: Preplakala sam PRVU BRAČNU NOĆ u kupatilu! Bilo je užasno!
Foto: Profimedia

jadna žena

VENČANJE NAM JE BILO ROMANTIČNO, A KAD JE IZUSTIO OVO, RASPALA SAM SE: Preplakala sam PRVU BRAČNU NOĆ u kupatilu! Bilo je užasno!

Žena -

Venčanje bi trebalo da bude jedan od najlepših dana u životu mladenaca, ali ponekad stvari ne idu po planu. Jedna žena odlučila je da svoju priču podeli sa javnošću.

- Venčali smo se na Karibima. Bilo je veoma romantično, ali nakon što se to dogodilo, ostatak večeri sam provela u kupatilu plačući - napisala je jedna devojka kolumnisti "The Sun" Deidre pre nekoliko godina.

mlada i mladoženja, svadba, venčanje, venčanica, poljubac, brak
foto: Profimedia

- Zamislite šta je uradio. Tokom seksa naše prve noći posle venčanja, nazvao me je drugim imenom. Stalno se izvinjava i tvrdi da nije mislio na drugu, a ima i prijatelja koji me je baš tako zvao u krevetu. Ne mislim da se nešto dešava između njih, ali mi se stalno vrti u glavi. Bilo je užasno. Čak i kada se vratim na sve fotografije sa venčanja.

Njihov seksualni život je nekada bio odličan, kaže, a sada gotovo da i ne postoji.

Seks
foto: Shutterstock

- On želi da se pretvara kao da se ništa nije dogodilo, a ja to ne mogu.

- Kratak spoj u našem mozgu se dešava bez ikakve logike, pogotovo kada smo pod pritiskom, a taj dan je odgovoran za napetost. Voliš ga i on voli tebe, a ti ne veruješ da te je prevario. To je jedino bitno. Kad god pomislite na tu situaciju, počnite da razmišljate o tim lepim uspomenama sa venčanja. Vratite se na početak. Držite se za ruke, ljubite, ponovo se povežite da biste ponovo raspalili vatru u seksu - odgovorila joj je terapeutkinja.

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Bonus video:

01:33

BOLESNA SAM U MOZAK, TREBA MI NEKO DA BUDE TU 24/7! Rada Manojlović otkrila: BOLUJEM OD TOGA DA VEZA BUDE BRAK ZA CEO ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track