BILA SAM KIDNAPOVANA KAD SAM IMALA 4 GODINE: Kad sam pronašla oca dve decenije kasnije, otkrila sam MRAČNU TAJNU svoje majke
Foto: TikTok/summermaple.23

FILMSKA PRIČA

BILA SAM KIDNAPOVANA KAD SAM IMALA 4 GODINE: Kad sam pronašla oca dve decenije kasnije, otkrila sam MRAČNU TAJNU svoje majke

Žena -

Srela se sa ocem nakon 20 godina. Devojka iz Japana koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Samer Mejpl otkrila je svoju nesvakidašnju životnu priču. Nakon što je saznala šta je njena majka uradila, nije se smirila dok nije došla do istine i ponovo videla svog oca.

Ova devojka koja živi u Americi, tvrdi da ju je majka otela kada je imala četiri godine i bez znanja i dozvole njenog oca odvela iz Japana u SAD. Verovala je da je to njena majka uradila jer ih je otac napustio.

@summermaple.23 It was fate for my bio father and I to reconnect after nearly 20 years, I finally found out the truth about my childhood #findingmyfather #findingmyfather #traumahealing ♬ original sound - Marta Courtenay

Klupko je počelo da se odmotava 2022, kada je Fuka, kako glasi njeno pravo ime, saznala da je i dalje državljanka Japana. Otišla je u ovu zemlju i posetila rodno mesto posle 18 godina kako bi videla baku po majci. Zbližila se sa njom i u jednoj kutiji pronašla sliku oca. Nije znala gde se on nalazi. Objavila je njegovu sliku na TikToku, napisala da ga traži i sve je postalo viralno. Pronašli su ga na Fejsbuku, gde mu je ona poslala poruku. Nekoliko meseci kasnije odgovorio joj je.

Oteta je 1991. godine, a do 2009. niko nije znao šta se desilo sa njom.

@summermaple.23 THE REUNION YOU ALL WERE WAITING FOR!! I literally feel this whole journey was a movie. Meeting my father and seeing how much he cared for me healed my inner child, because for so long, I did know who he was or whether he even remembered me. But with the power of social media, we were reunited #japantiktok #findingmyfather #findingmyfamily #dadsoftiktok ♬ original sound - Independent Hits

- Pre nego što mi je išta rekao, naglasio je da svaka priča ima dve strane: "Tvoja mama možda ima drugačiju perspektivu, ali ja se ovako osećam". Moji deda i baba su budistički sveštenici i mi imamo budistički hram u Japanu gde se hram prenosi na svaku generaciju, a u našoj porodici je već stotinama godina. Trebalo je da moja mama sledeća preuzme hram, pa je njen suprug, moj otac, otišao po potvrdu i kad se vratio... mi smo otišle", ispričala je.

Objasnila je da je njen otac išao u Ameriku da je vrati, ali da je zbog vize morao da ode nazad u Japan kada se i razveo od njene majke.

@summermaple.23 Replying to @lydiar i feel like i unlocked a piece of the puzzle I didnt even know was missing. So much of my childhood became clearer and I learned a lot about my life This was so emotional and a crazy journey but Im so happy I get to share this part of my life with all of you. I have read the comments and really appreciate your support. #findingmyfather #findingmydad #japan #healingjourney ♬ original sound - Stan :)

Njena majka ga je uveravala da ona ima sva roditeljska prava. Pristao je na to, ali pod uslovom da njih dve ostanu u Japanu. Međutim, mama je Fuku odvela u SAD, gde je živeo njen novi partner i nova porodica. Tužio ju je, ali mu vlada nije dodelila starateljstvo.

"U Japanu su razvodi stvarno tabu i teško je ocu da dobije jednaka roditeljska prava nakon razvoda. Borio se za nas, samo što u Japanu imaju vrlo konzervativne stavove o pravilima majki i očeva i muškaraca i žena.

Moja je majka zapravo rekla mom biološkom ocu da prestane da kontaktira sa nama i rekla mu je da ja imam novog tatu i da nam on više ne treba u našim životima".

@summermaple.23

I always wondered what he looked like and Im like yup, the resemblance is clear ?

♬ sonido original - v? (taylor’s version)

Fuku je susret sa ocem i slomio i izlečio. Saznala je da ima dvogodišnjeg polubrata. Srećna je zbog toga, ali i tužna jer ona nije imala detinjstvo kakvo je želela, osećala se često bezvredno i nevoljeno. Odrasla je milseći da je otac ne želi pored sebe.

"Nikada nisam znala koliko značim njemu i njegovoj porodici dok ih nisam upoznala, čuvali su svoja sećanja na mene nadajući se da ću se vratiti.

Kada sam odlazila, tata je briznuo u plač i zagrlio me je govoreći mi koliko je zahvalan što me ima u svom životu. Nisam ni znala šta sam propustila. Do sledećeg puta, videćemo se uskoro", rekla je, piše Daily mail koji nije uspeo da kontaktira majku.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:50

SAVIĆIMA VRAĆENA ĆERKICA: Pogledajte kako je izgledao prvi susret usvojene devojčice (3) i roditelja (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track