BEZ PARDONA SKINULA BRUS I BACILA GA NA SLAVNOG REPERA: Zbog njegove reakcije joj je VRIŠTALA OD SREĆE, a sad je traže iz PLEJBOJA
Foto: TikTok/veronicaaacorr401

VIDEO

BEZ PARDONA SKINULA BRUS I BACILA GA NA SLAVNOG REPERA: Zbog njegove reakcije joj je VRIŠTALA OD SREĆE, a sad je traže iz PLEJBOJA

Žena -

Veronika Koreja je skinula grudnjak i bacila ga na binu na Drejkovom koncertu u Medison Skver Gardenu 23. jula, a regruteri Plejboja su je kontaktirali da postane zečica, piše Dejli star.

Veronika je bez izvinjavanja skinula grudnjak sa svog bujnog poprsja i bacila ga na scenu u pokušaju da privuče pažnju repera, i u tome je uspela. Drejk je prekinuo svoj koncert i zamolio fanove da pronađu ženu koja je bacila preveliki grudnjak na binu. Ali, nažalost, Veroniku niko nije primetio, a druga žena je lagala da je grudnjak njen.

Međutim, Veronika je imala dokaz da joj grudnjak pripada jer je sve snimila. Njen video, koji je objavljen na TikTok-u, jasno pokazuje kako skida grudnjak.

- To sam ja! - ona je vikala.

Dobio ekskluzivnu pozivnicu

- Ja sam. Bacila sam ga. A Drejk ga je podigao i rekao: 'Nađi ovu devojku sa velikim grudima odmah' - rekla je Veronika u drugom videu. Ali nije samo privukla Drejkovu pažnju.

Iz Plejboja su je kontaktirali sa predlogom da postane njihov model.

@veronicaaacorr401 ITS MEEEEE!!!! A lot of girls posting its them but this is not to get confused its me ? #drake36G #36G #itsallablurtour #barclayscenter #Brooklyn #Drake #aubreydrakegraham ♬ original sound - Veronica Correia

- Zdravo Veronika! Prelepa si! Ja sam deo Plaibojevog tima za regrutovanje i volimo tvoj izgled. Nedavno smo pokrenuli novu Plaiboy aplikaciju samo po pozivu koja kreatorima daje mogućnost da zarađuju objavljivanjem ekskluzivnog sadržaja sličnog onome što ste vi već objavljuju na Instagramu i TikToku. Želimo da se prijavite... - glasila je njihova poruka. Koreja se prijavila i postala jedna od Plejbojovih zečica.

(Kurir.rs/net.hr)

Bonus video:

00:29

OD JOVANE JEREMIĆ SMO SVE VIDELI ALI OVO JOŠ NE! Skinula se u toples, vrpoljila se na dušeku, a G*ZA u prvom planu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track