PERIOD 'SUŠE' U INTIMNIM ODNOSIMA NE MORA BITI LOŠA STVAR: Evo 4 razloga zašto nije toliko strašno ako ste upali u apstinenciju
Foto: Shutterstock

TUGA

PERIOD 'SUŠE' U INTIMNIM ODNOSIMA NE MORA BITI LOŠA STVAR: Evo 4 razloga zašto nije toliko strašno ako ste upali u apstinenciju

Žena -

Iako seks jača srce i produžava život, i sušni periodi imaju svoje prednosti, posebno za psihu. Dodatno vreme je odlična prilika da poradite na sebi i svojoj fizičkoj formi.

1. Bolja forma, više samopouzdanja

Tokom seksa, žene mogu biti izuzetno nesigurne u svoje telo, pitajući se da li su dovoljno dobre ili dovoljno privlačne, što loše utiče na njihovo samopouzdanje. Period bez seksa menja prioritete, pa se višak vremena može potrošiti na vežbanje i promenu ishrane. Bolja forma će sigurno povećati vaše samopouzdanje i poboljšati način na koji gledate na svoje telo.

Seks
foto: Shutterstock

2. Prilika da istražite sopstveno telo

Period bez seksa je odlična prilika da istražite sopstveno telo. Najviše od ovoga mogu imati oni koji nikada nisu imali vrhunac sa partnerom, pa sada mogu da saznaju šta ih pali, a šta ne i koji dodiri im se zapravo dopadaju.

3. Nema drame ni straha od trudnoće

Život u paru, uprkos svojim prednostima, može biti veoma naporan. Partneri moraju da se međusobno usklađuju i prave kompromise, čak i kada je u pitanju seks, zbog čega su svađe neizbežne. Bez seksa nema drame, koja će umnogome smiriti živce, ali ni straha od neželjene trudnoće.

seks
foto: Shutterstock

4. Više ćete ceniti seks

Suva čarolija vas uči da više cenite seks. Kada se završi, kotrljanje između čaršava biće intenzivnije nego ikada ranije, posebno ako koristite veštine koje ste naučili istražujući sopstveno telo.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja