SEĆATE LI SE "NAJRUŽNIJE MLADE NA SVETU"? Svi su je ismevali i vređali, a ona doživela EPSKU TRANSFORMACIJU! Evo kako izgleda
Foto: Printscreen

PRONAŠAO JE RUSKI NOVINAR

SEĆATE LI SE "NAJRUŽNIJE MLADE NA SVETU"? Svi su je ismevali i vređali, a ona doživela EPSKU TRANSFORMACIJU! Evo kako izgleda

Žena -

Pre deset godina je svadba ove Ruskinje bila glavna tema, kada je fotografija sa venčanja procurila u javnost, a ljudi su je zasuli uvredama na račun njenog fizičkog izgleda i prozvali "najružnijom mladom na svetu". Šta će reći kad vide koliko se od tada promenila?

Iako su mnogi tvrdili da njihov brak neće potrajati i da će se razvesti, par je uspeo da pobije sve te glasine. Njihova veza je opstala i oni su postali roditelji.

Kada se bura stišala par je jednostavno nestao u predgrađu Moskve. Nakon nekoliko godina, jedan novinar u Rusiji bio je u potrazi za vestima kada se setio priče o "ružnoj mladi".

Ako je verovati novinaru, ovako je čuvena mlada izgledala nakon transformacije
Ako je verovati novinaru, ovako je čuvena mlada izgledala nakon transformacijefoto: Printscreen/ Youtube

Na kraju je uspeo da je nađe i ostao je potpuno šokiran onim što je video. Ona je sada bila sasvim druga osoba. Fizička transformacija je bila neverovatna.

Kako je tvrdio taj novinar, za šest godina uspela je da smrša zahvaljujući rigoroznim dijetama, vežbanjem, ali i liposukcijom. Nadogradnja kose, silikoni i sređivanje lica su je potpuno promenili.

Njen suprug ne propušta nijednu priliku da joj kaže da je voli. Izabrao je da provede život sa njom zbog toga kakva je ona soba, a ne zbog njenog fizičkog izgleda.

Ipak, pojedini mediji pisali su da autentičnost ove fotografije nije zvanično potvrđena.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track