CAR ITALIJANSKE MODE TVRDI DA ŽENA SA STILOM MORA DA IMA OVIH 5 KOMADA: Uz savete Đorđa Armanija uvek ćete izgledati kao BOGINJE!
Foto: Profimedia

TRIKOVI ZA VEČNI STIL

CAR ITALIJANSKE MODE TVRDI DA ŽENA SA STILOM MORA DA IMA OVIH 5 KOMADA: Uz savete Đorđa Armanija uvek ćete izgledati kao BOGINJE!

Žena -

Kralj elegancije Đorđo Armani veoma retko daje intervjue, a još ređe otkriva tajne savršenog stila, te svaka njegova reč ima težinu i nepogrešivo pokazuje pravac u kom dobro stilizovana žena treba da ide. Nove kolekcije 89-godišnjog dizajnera redovno vaskrsavaju klasiku i ponovo joj daju na ceni. Armani se poslednjih godina vraća svojim korenima - odnosno minimalizmu i klasičnom dizajnu koji prevazilazi vreme i mesto.

Novinari "Vogue" su svojevremeno upitali Armanija kojih to pet komada svaka dama mora ima u svom ormaru, a evo šta je to izdvojio car italijanske mode. Kao najvažniji komad u ormaru svake žene Đorđo Armani je izdvojio kvalitetnu jaknu.

Đorđo Armani
foto: Profimedia

- Za mene je jakna kamen temeljac kako ženske, tako i muške garderobe. To je svestran komad, koji sam dizajnirao tako da bude ležerna, udobna i iznad svega da ne sputava. Nestrukturirane jakne koje sam 80-ih godina dizajnirao za muškarce i žene postale su moj zaštitni znak, a čini se da sve ostalo proizlazi iz ovog jednostavnog komada kog stalno modno preispitujem i revidiram - otkrio je dizajner.

Na visoko drugo mesto pozicionirao je udobno odelo, a njegovu listu neophodnih komada u ormaru svake žene dopunili su i obična T-majica, ženstvena bluza i dugačak kaput.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:25

ŽESTOK OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Antonijević: Biti gej je moda i Evroprajd je preterana seksualnost! Azdejković: KO ŠIŠA VEĆINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track