OSTAVIO ŽENU ZBOG UPOLA MLAĐE I ŽESTOKO ZAŽALIO! Stručnjak otkrio da muškarci greše kad jure mlađe i evo kako sebi upropaste ŽIVOT
Foto: Profimedia

ŠTA SE DESILO

OSTAVIO ŽENU ZBOG UPOLA MLAĐE I ŽESTOKO ZAŽALIO! Stručnjak otkrio da muškarci greše kad jure mlađe i evo kako sebi upropaste ŽIVOT

Žena -

U kolumni za "The Post" ekspert za intimne odnose Jana Hoking opisala je odnos između starijeg muškarca i mlađe žene i kao primer navela je svog najboljeg prijatelja.

"Ne može se poreći da je pobedila njegova bivša, a svi su je žalili kad ju je ostavljao zbog te prelepe mlade žene, dok su njega ipak njegovi muški prijatelji sa odobravanjem tapšali po ramenu.

par, prevara, posao, afera
foto: Profimedia

- Pre nekoliko večeri, prijatelj mi je kukao zbog nevolje u koju se uvalio. Vidite, u zreloj dobi od 58 godina on je uokolo trčao za svoje dvoje male dece. Da skratim dugu i pomalo komplikovanu priču, pre pet godina je tadašnju suprugu ostavio zbog mnogo mlađe žene. Da, to je skandalozno, znam - napisala je Hoking.

Tada je već sa prvom ženom imao, dodaje ona, dva odrasla sina i veselo je koračao prema penziji, ali to je trajalo samo dok mu nova i mlađa žena nije počela da govori da joj biološki sat otkucava i da joj je poslednji čas za dete. Posle njenog upornog preklinjanja, popustio je i odlučio je u svojoj 'zlatnoj dobi' još jednom da postane otac.

- Otprilike devet meseci kasnije par je dobrodošlicu poželeo blizancima, a moj je prijatelj sledećih nekoliko godina sa zavišću gledao kako se njegova bivša žena penzionisala i smestila u njihovu kućicu iz snova, i kako prekookeanskim letovima putuje kako bi videla svet, dok on odlazak u penziju stalno odlaže, u strahu da mu primanja tada neće pokriti potrebe nove porodice - piše Hoking i zaključuje da je njegova bivša žena zapravo pobednik u ovoj priči.

žena, majka, porodica, suze, prevara, tužna
foto: Profimedia

"Ako pogledate dugoročne rezultate, ima i mnogo važnijih stvari od se*sa s lepom ženom, zar ne?".

"Nisam mislio da će mi život ovako izgledati!", rekao joj je prijatelj i dodao da ga je ljubomora ga je ubijala. Naravno, svi vidimo muškarce poput Mika Džegera, Aleka Boldvina i Al Paćina kako se šepure gradom s mlađim ženama, ali pogodite što za to vreme rade njihove bivše žene? Prokleto se dobro zabavljaju u svojim zlatnim godinama s manje odgovornosti, odraslom decom koju mogu posećuju i unucima s kojima se mogu da se igraju kada požele", zaključuje Hoking.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track