POLJUBIO SAM DEVOJKU NA PRVOM SASTANKU I USNE SU POČELE DA MI GORE: Kad sam saznao zašto su me pekle, zanemeo sam OD ŠOKA
Foto: Shutterstock

MUŠKARCI U NEVERICI

POLJUBIO SAM DEVOJKU NA PRVOM SASTANKU I USNE SU POČELE DA MI GORE: Kad sam saznao zašto su me pekle, zanemeo sam OD ŠOKA

Žena -

Jedan muškarac opisao je svoj šok nakon što su usne počele da mu "gore" odmah nakon što je poljubio devojku na prvom sastanku. Oti Klark, zajedno sa svojim prijateljem Džejkom Krejgom, vodi podkast u kom često razgovaraju o svojim ljubavnim životima. U nedavnoj epizodi emisije, Oti je otkrio da je naišao na neobičan osećaj "peckanja" nakon što je poljubio devojku na prvom sastanku, piše Daily Mail.

Oti se iznutra borio s vatrenim trncima i nakratko je pomislio da bi mogao da bude alergičan na svoju partnerku - ali ona je ubrzo objasnila situaciju nakon što je Australijanac izneo svoj problem. Deovjka je jednostavno imala sjaj za punije usne, koji sadrži blage iritanse koji uzrokuju širenje krvnih sudova, uzrokujući privremeno oticanje usana osobe.

@relateables69 Girls are wild please explain #fyp ♬ original sound - relateables

Oti je podelio detalje o iskustvu u videu. "Bio sam u izlasku s tom devojkom, a kao i svaki dobar sastanak, završio se poljupcem. Počeli smo da se ljubimo, a onda smo se povukli i ponovo počeli da razgovaramo - ali moje usne su počele da gore. U glavi sam pomislio - šta se dešava? Razmišljao sam o večeri - jesmo li naručili pice s jalapenjosima? Jesam li alergičan na nju? Šta se događa?"

Oti je na kraju popustio i pitao svoju devojku da li zna zašto ga usne peku. Čovek se zatim obratio prijatelju i objasnio mu koncept "sjaja za punije usne". "Jesi li znao da devojke koriste balzam za usne koji je namenjen tome da naduje usne da izgledaju veće?" Oti je upitao Džejka.

Usne
foto: Shutterstock

Oti je otkrio da većina njegovih muških prijatelja nije imala pojma o sjajevima za punije usne. "Ne mogu da verujem da devojke stavljaju balzam za usne i namerno izazovu alergijsku reakciju kako bi im usne izgledale veće", rekao je Džejk zbunjeno.

Mnoge žene su podelile svoju naklonost prema tom predmetu. "Znala sam da se radi o tome čim sam čula da su se poljubili i da su ga nakon toga pekle usne", napisala je jedna žena. "To je samo malo sjaj za usne koje ti naduje usne, ništa strašno", komentarisala je druga. "Ne osećam ništa kad ga stavim - ali sviđa mi se kako izgleda", dodala je treća.

Jedna žena je podelila da je njen dečko imao sličnu reakciju kad ju je poljubio dok je nosila sjaj. "Moj dečko se ponašao kao da su mu usne otpale", otkrila je. Dok neki muškarci nisu mogli da razumeju zašto bi žene pre sastanaka koristile sjaj za puniji izgled usana. "Razumem zašto bi želela da poveća svoje usne, ali zašto bi to nosila ako znaš da ćeš poljubiti dečka", upitao je jedan. "Ne razumem zašto žene rade takve stvari", rekao je drugi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:12

GLOSSY LIČNO - CORONA I RIMSKI: Popularni reperi otkrivaju potpuno NEPOZNATE detalje o sebi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track