SPAVALA SA 720 TIPOVA, A ZADOVOLJAVA SE 12 PUTA DNEVNO: "Tajna lepe kože je lep orgazam, a čak sam uživala i sa drugaricama"
Foto: Printscreen

EVO KO JE ONA

SPAVALA SA 720 TIPOVA, A ZADOVOLJAVA SE 12 PUTA DNEVNO: "Tajna lepe kože je lep orgazam, a čak sam uživala i sa drugaricama"

Žena -

Britanka Andrea Sanšajn (53) iz Londona ne krije svoj seksualni život od javnosti, a već je priznala da je spavala sa više od 720 muškaraca. Otkako se razvela pre više od 18 godina, uživa u ljubavnim avanturama.

Pošto nije tajna koliko je seks dobar za vaše zdravlje, Sunšajn je otkrila još jednu tajnu svoje negovane mladalačke kože.

- Da li želite lepu kožu? Pokušajte da doživite lepe orgazme, naravno! Masturbiram 12 puta dnevno. Nema ništa bolje od prirode - rekla je Andrea, koja često deli savete na društvenim mrežama, a mnogi muškarci joj se javljaju misleći da je mnogo mlađa.

- Niko mi ne veruje kada kažem da imam 53 godine, pošto moj mladalački izgled i građa, kao i koža lica, prevazilaze moje godine - rekla je Andrea za Dejli star.

Pored dnevnih hidratantnih krema, bivša takmičarka za najlepšu britansku zadnjicu Andrea pije i oko dva i po litra vode dnevno i redovno koristi kremu za sunčanje, a formulu za mladalačku kožu otkrila je posle konsultacija sa dermatologom sa kojim je razgovarala. prednosti orgazma.

- Rekla mi je da su orgazami veoma dobri za kožu. Ovo povećava protok krvi i uzrokuje širenje krvnih sudova, pa koža postaje ružičasta. Tada sam otkrila raj - kaže Andrea.

Ona smatra da orgazam ne bi trebalo da bude tabu tema.

- Već sam masturbirala sa drugaricama, da pokažem koliko je to normalno. Orgazam nudi mnoge prednosti i već sam mnoge žene naučila koliko je važan za kožu - zaključila je ona.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track