DR LUKIĆ OTKRIVA KO U SRBIJI OBOŽAVA TRETMAN POVEĆANJA POZADINE: Iznenadićete se kijentelom, a evo koliko košta HIT zahvat (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

nevrovatno

DR LUKIĆ OTKRIVA KO U SRBIJI OBOŽAVA TRETMAN POVEĆANJA POZADINE: Iznenadićete se kijentelom, a evo koliko košta HIT zahvat (VIDEO)

Žena -

Tretman koji je hit i među ženama i među muškarcima u Srbiji.

Zatezanje lica, peglanje bora, iscrtavanje obrva, maderoterapija, botoks… U moru bjuti tretmana koji su danas na raspolaganju ipak se izdvaja jedan koji je trenutno potpuni hit.

U pitanju je uvećanje i podizanje zadnjice, i to nehirurškim putem. Kako izgleda cela procedura, koji su efekti i koliko košta govori doktor Branislav Lukić, specijalista oftalmologije i sertifikovani lekar estetske medicine.

„Uvećanje gluteusa se izvodi u lokalnoj anesteziji i relativno je bezbolan tretman. Konkretno u ovom snimku radili smo sa proizvodom koji je poly L lactic kiselina. To je stimulator kolagena uz koji se na prirodan način dobija veći volumen zadnjice.“

Doktor objašnjava i zašto je ovaj estetski zahvat popularan u Srbiji i pravi hit u svetu.

„Tu je akcenat na prirodnoj lepoti, bez volumena koji deluje veštački. Takođe, ovi procesi se mogu raditi bilo gde na telu, recimo, za poboljšanje kvaliteta kože, kod ožiljaka, fleka i, naravno, na licu.“

dr Branislav Lukić
foto: Printscreen/TikTok

Naš sagovornik priča da li postoje određena ograničenja, odnosno ko ne sme da radi tu proceduru.

„Priprema praktično ne postoji, dovoljno je samo otići kod stručnjaka. Ograničenja takođe ne postoje. Što se tiče kontraindikacija, moguće su one uobičajene kao i kod drugih estetskih procedura, a tiču se onkoloških i infektivnih pacijenata.“

A ima li posebnog tretmana i oporavka posle uvećanja zadnjice?

„Oporavak traje jedan dan, a nakon toga su samo bitne masaže“, kaže doktor Lukić.

On priča i koliko dugo traju efekti i treba li ponoviti tretman u međuvremenu.

„Proces se ponavlja za dva meseca, a efekti traju tri do pet godina.“

U svemu se postavlja i pitanje koje mnoge zanima – koja je cena ovog tretmana?

„Cena je od 2.000 do 4.000 evra po tretmanu, a onda se, dakle, za pun efekat tretman ponavlja.

Kod ovog tretmana je zanimljivo to što je podjednako tražen i među ženama i među muškarcima u Srbiji, kaže on za Zadovoljnu.rs.

„Muškarci koji vežbaju obično dolaze na ovakve procedure jer vežbanjem nikad ne mogu da dobiju izgled zadnjice koji su zamislili. Pritom, ovaj tretman se odlično kombinuje sa treninzima – mišići bolje napreduju jer ih podstiče proizvod koji se ubrizgava. Takođe, što se muškaraca tiče, tražena je projekcija ka nazad, dok je kod žena tražena projekcija ka gore jer im se zadnjica prethodno spusti“, kaže za kraj doktor Lukić.

(Kurir.rs/Zadovoljna)

Bonus video:

01:07

PRVI SLUČAJ NA SVETU DA JE LEKAR TUŽIO PACIJENTA Prokić šokirao: Nije rekao da ima HIV, doktor se ubo na iglu! OVO JE REKAO SUD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track