SMRŠALA JE 24 KILOGRAMA BEZ GLADOVANJA! Stare stvari plivaju na njoj, a ona kaže da se preporodila: OVO JE NJENA TAJNA!
Foto: Printscreen TikTok

ništa ne može preko noći

SMRŠALA JE 24 KILOGRAMA BEZ GLADOVANJA! Stare stvari plivaju na njoj, a ona kaže da se preporodila: OVO JE NJENA TAJNA!

Žena -

TikTokerka Mila, tvrdi da je smršala 24 kilograma za nepunih šest meseci, a sada je rešila da sa svima podeli svoje iskustvo. Kako je rekla u jednom od videa, našla je idealan način da to postigne i nikada se nije bolje osećala.

- Ljudi moji 24 kilograma sam lakša. Ovo je neverovatan osećaj. Na meni su ove stvari bile zategnute i pretegnute, a sada sada bukvalno sve landara, smanjujem se - započela je Mila svoje izlaganje uz osmeh.

Ona ističe da je tajna u tome što se strogo pridržavala režima koji joj je nutricionista pepisao, što znači da nije ni jela ni pila više nego što je njeno telo moglo da sagori.

@milathecatlady Postigla sam svoj drugi cilj a to je 110kg na vagi ?? Start 134kg ☠️ ukupan gubitak -24kg! ? Osećaj je prelep. Imam mnogo više energije,osećam se sve lepše i bukvalno nebo je granica ?? Hvala mojoj dragoj Mariji @balans_menja_svest ! Jedina žena koja je do mene uspela da dopre kad sam rekla ,,vidi ja hoću da jedem burek i čvarke i da skidam kile! Proteini me ne zanimaju i čia gluposti,, Ja sad dodajem i protein i čia semenke u svoje obroke ? Marija je samo rekla ,,ma važi,, i samo mirno posmatrala kako menjam mišljenje ? Promene su neophodne! Nikad nisam bila srećnija,našla sam uzrok svog problema (zašto sam jela svoje emocije) i UKLONILA sam ga jer sam od nedavno JA na prvom mestu samoj sebi! Tako da ne zanemarujte sebe! Oprostite na kosi,mokra sam pretoplo je :) #milathecatlady #catladymakeup #fyp #fypシ #viral #balansmenjasvest #fit #debela #mrsavljenje ♬ original sound - MilaTheCatlady

- Proces mršavljenja sam krenula sa 134 kilograma. Mršavim od marta uz pomoć plana ishrane. Tako da nemojte da odustajete od svog plana ishrane, za sve treba vremena - naponje Mila i ističe da se nismo ni preko noći ugojili, te da ne možemo da očekujemo i da preko noći kilogramo nestanu.

- Ono što me čini posebno srećnom je što mršavim na najzdraviji mogući način, a to je pomoću ishrane i fizičke aktivnosti. Nema prejedanja, imam tri glavna oborka i jednu užinu. Ja toliko jedem, toliko sam sita, a kilogrami idu dole. Sve sam manja i manja - zaključila je Mila.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track