U FIOCI SAM NAŠLA LISICE, BIČEVE... Posetila brata, pa preturala po komodi i NAPALA SNAJKU: Ovo mi je žešća balkanska ZATUPLJENOST
Foto: Profimedia

DA LI JE OVO PREVIŠE?

U FIOCI SAM NAŠLA LISICE, BIČEVE... Posetila brata, pa preturala po komodi i NAPALA SNAJKU: Ovo mi je žešća balkanska ZATUPLJENOST

Žena -

Na sajtu koji se bavi ispovestima, žena je otkrila kako zbog jedne stvari, koja se desila u kući njenog brata, snajku više ne gleda na isti način.

Kupatilo, toalet
foto: Shutterstock

- Došli smo na vikend kod brata i snajke i dok sam raspakivala stvari u kupatilu, slučajno sam našla u fioci lisice, bičeve i neke kostime sa kaiševima i lateksom i igračkice. Snajka se samo izvinila zbog neprijatnosti i rekla da je zaboravila da zaključa tu fioku. Delovala je kao fina i kulturna devojka, iskreno ne gledam je više istim očima - napisala je je ova žena, a onda dobila i nekoliko komentara:

- Slučajno otvaraš fioke u tuđim stanovima, još glasno komentarišeš šta si videla, a ona se izvinjava što mora da zaključava fioke da ti ne njuškaš. Ja ne verujem da je ovo istina.

- Em si selj*nka, em neobrazovana. Ako ti je koristiti takve stvari jednako biti loša osoba, ti nisi normalna. Kakve veze ima to što je ona fina, sa time šta rade nasamo? Ovo mi je žešća balkanska zatupljenost, nemoj ni biti u vezama molim te. Šta sve ljudi izvale.

Seks
foto: Shutterstock

- Moram reći sa jedne strane da je ok istraživati sebe, do neke granice, međutim ja nikad ne bih oženio devojku koja je ekstremna po tim pitanjima, iz razloga poštovanja partnera, drugo, većina takvih devojaka prođe sito i rešeto i neretko takve veze ne uspevaju na dugoročnom nivou, za zdrav brak i odgoj dece. Prošao sam mnogo toga i mogu reći da takve stvari razvijaju karakter roditelja, koji se odrazi na potomke, te isti znaju biti mnogo ekstremniji i labilniji po pitanju partnera.

- Snajku ne gledaš, a brata pretpostavljam gledaš istim očima, jer za muškarca je to normalno, a za ženu nije da uziva u seksu uopšte, a još gore da koristi ne daj bože tako nešto. Jao koja si ti ogorčena žena. Treba ti da se izvinš što zaviruješ u tuđe fioke, nema ona šta da ti se pravda.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track