DAN PRED VENČANJE DOBILA NAJODVRATNIJE PORUKE O AFERI SVOG VERENIKA: Otišla do oltara, pa ga najstrašnije PONIZILA pred zvanicama!
Foto: Profimedia

TUGA

DAN PRED VENČANJE DOBILA NAJODVRATNIJE PORUKE O AFERI SVOG VERENIKA: Otišla do oltara, pa ga najstrašnije PONIZILA pred zvanicama!

Žena -

Kejsi je bila uzbuđena što će se udati za svog verenika Aleksa – sve dok nije dobila anonimnu poruku dan pre njihovog venčanja. Bili su zajedno šest godina i mislila je da je našla pravog. Ali ta poruka je promenila sve.

U trenutku kad je na telefonu zasijalo svetlo, Kejsi je slavila u hotelskoj sobi sa prijateljima. Mislila je da je to još jedna u nizu poruka lepih želja ili čestitki, ali je videla nešto sasvim drugo.

burma, suze, venčanje
foto: Profimedia

Na ekranu je ugledala seriju skrinšotova koji prikazuju prepisku između njenog verenika i druge žene. Srce joj se steglo dok je prelistavala bezbrojne razgovore i videla selfije njih dvoje zajedno u mesecima pred venčanje, pa čak i od pre nekoliko dana:

- Tvoje telo mi je tako seksi. I baš dobro umeš da ga koristiš. Voleo bih da moja devojka ima bar upola takve veštine kao ti. Nikad ni sa kim nisam osećao ovakvu povezanost. Ovog vikenda. Ti i ja. Dogovoreno je, mačkice. Budi spremna na sve.

Neke od poruka su bile i organizovanje zajedničkih izleta za vikend i putovanja. Isprva se osećala potpuno slomljeno… Svet joj se rušio pred očima. Ali njeno venčanje je trebalo da se desi za svega nekoliko sati i morala je da donese odluku. Odlučila je da prespava i ujutru odluči šta će da radi.

“Danas neće biti venčanja”

- Ujutru sam probudila devojke i rekala im svoju odluku – nastaviću sa venčanjem kako se očekivalo i razotkriti ga pred našim prijateljima i porodicom - ispričala je Kejsi.

- Danas neće biti venčanja - rekla je pred oltarom i dodala:

- Izgleda da Aleks nije ono što sam mislila da jeste.

Njen verenik, njena porodica i prijatelji ostali su bez reči.

Zatim je počela da čita poruke koje joj je ljubavnica njenog verenika prosledila. Sa svakom sledećom Aleks je bio sve više i više bled.

venčanje
foto: Profimedia

- Uplakana sam ga pogledala u oči, a on nije imao šta da kaže. Izašao je iz crkve, a kum je krenuo za njim. Njegova porodica je gledala sve to, užasnuta.

- Volim vas sve i, koliko god ovo bilo užasno, drago mi je da ste svi ovde - nastavila je Kejsi.

- Danas neće biti svadbenog veselja, ali će ovo umesto toga biti proslava iskrenosti, pronalaženja prave ljubavi i slušanja svog srca čak i kada boli - rekla im je na kraju.

Prema objavi prijatelja na Fejsbuku o tom danu, svi osim dvojice Aleksovih prijatelja i braće pridružili su se Kejsi na slavlju i svi su bili oduševljeni njenom odlukom.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track