TRIK ZA ČIŠĆENJE ČETKE ZALUDEO 2.5 MILIONA LJUDI! Ne čupajte dlake pomahnitalo, ovako prljavština sama NESTAJE (VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube

VEČITA MUKA

TRIK ZA ČIŠĆENJE ČETKE ZALUDEO 2.5 MILIONA LJUDI! Ne čupajte dlake pomahnitalo, ovako prljavština sama NESTAJE (VIDEO)

Žena -

Četka za kosu je osnovni alat u svakodnevnom životu. Koristimo je više puta dnevno, zbog čega vremenom može da postane prilično "gadna". Služi da razdvojimo pramenove kako bi nam kosa izgledala uredno, ali prljava četka za kosu ne može da postigne takav efekat. Na njoj ostaju perut, prašina, prljavština, sastojci proizvoda za stilizovanje kose, mirisi.

Ukoliko želite da je očistite na pravi način, postoji laka i jednostavna metoda za koju vam je potrebno nekoliko minuta. Na Jutjub kanalu osvanuo je snimak pod nazivom "Clean My Space" sa trikom koji je osvojio 2,5 miliona gledalaca. U snimku "Kako očistiti četku za kosu" prikazano je kako četka izgleda pre i posle trika - kao nova!

Ovo vam je potrebno: četka za kosu, olovka, makaze i rezervna četkica za zube. Uzmite činiju i malo šampona. Prvo uzmite olovku i provucite je po sredini četke, kako bi dlake odigli od podloge četke. Potom uzmite makaze i isecite kosu pre nego što je izvučete. Dodajte toplu vodu u činiju ili bilo koju drugu posudu i dodajte šampon. Promešajte četkicom za zube, a potom njome ribajte četku nekoliko minuta.

Kad završite, prebrišite četku za kosu krpom i videćete da je rezultat sjajan! Mnogo žena ostavilo je svoje reakcije: "Ovo je sigurno bolje od moje metode: iščupati većinu kose rukama, a zatim sat vremena pincetom čupati ostatak dlačica", "Divno! Ovo radim jednom nedeljno ili čak i češće, zavisi od toga koje sam proizvode koristila za kosu te nedelje i deluje! Lako i jednostavno. Hvala!", "Hvala! To je funkcionisalo savršeno i trebalo mi je oko pet minuta. Odličan savet!"...

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track